onsdag 4 februari 2009

ÅRETS SPRINGERUPPFÖDARE - Kennel Mountjoy!


Vi gjorde det! Jag och mina fantastiska valpköpare gjorde det omöjliga. Jag blev med deras hjälp Årets Springeruppfödare. Jag är helt förstummad av detta fantastiska som har hänt mig. Jag trodde inte det var möjligt för mig med min lilla produktion att vinna detta prestigefyllda pris. För att få deltaga måste ha pris på jaktprov & utställning, sedan kan man fylla på med pris på lydnadsprov och viltspårprov. Och det var pris från alla fyra grenarna. Hundarna var:
SVCH Mountjoy Nimble Nina & Monika Jansson - Kennel Mountjoy
Mountjoy Merciful Megan & Veronica Forsberg - Kennel Lost'n Found.
Mountjoy Nibbly Nitty & Isabell Åmark - Kennel Svingelskogen
Mountjoy Natty Nigella & Therese Marcusson - Kennel Glädjedalen
Men det är inte slut med detta utan "Elin" SVCH Mountjoy Nimble Nina blev dessutom 3:a i ÅRETS SPRINGER (Jakt & Utställning) och sedan blev hon 4:a i Årets Lydnads Springer ett pris som utdelas för första gången i år och det är skänkt av mig.
Översta bilden är från 2008 och Springer Östra Cup där "Klara" (SVCH LP1 Barecho Keep In Mind) blev BIS DUAL PURPOSE & BIM i utställningsdelen. "Elin" (SVCH Mountjoy Nimble Nina)blev 2:a i ÖKL Dual Purpose endast slagen av sin mor"Klara". Den undre bilden är på "Tuva" (Hi-Design's Speciel Edition) som blev 1:a Unghund DUAL PURPOSE på Springer Östra Cup 2008

2 kommentarer:

Anonym sa...

Monika! Miljoner grattis till utnämningen!
Bra jobbat!!

Kram

Christina/Kennnel Accounts

Anneli sa...

Grattis Monne för utnämningen - det är du värd!!!
Stora kramen // Anneli