fredag 6 mars 2009

O-kullen växer

Nu är de plötsligt individer, med sina olika personligheter. De är aktiva, nyfikna och hungriga. Lite välling för små valpar har de smakat på och nu kan de äta riktigt fint från tallriken. Malet fårkött var absolut en favorit, när de väl hade kopplat på näsorna så blev de alldeles darriga av förväntan och de ville ha mer än jag ville ge dom. Avmaskningen har de klarat av för flera dagar sedan, det var däremot ingen favorit!
Det stora som har hänt i deras liv är att nu bor de i köket. Mycket spännande och nya korgen blev snabbt deras sovplats och Elin tyckte också att den var mycket skön att sitta i. Ibland hinner de inte ner på tidningarna, men de vill bara inte göra ifrån sig i sin korg.
Det andra stora som har hänt är att de andra hundarna hälsar på. Elin tillåter begränsade besök, lite snosande på de små över kanten, men ingen får gå in till de små ännu. Tuva har traskat in några gånger, men det är INTE uppskattat, Elin blänger och morrar lite dovt så Tuva inser att det är bara att gå ut igen. Det är så intressant att följa deras oftast tysta kommunikation. Elin är verkligen duktig på att blänga och det är oftast de som gäller för att övriga flockan skall förstå vad hon menar.
Bilderna:Nya korgen är skön. Uppifrån och ned Hane 1, Hane 2, Hane 3, Tik 1, Tik 2 alla bilderna är de tre veckor
Inga kommentarer: