tisdag 6 oktober 2009

P-kullen 24 dagar

Nu har tiden sprungit iväg igen. Planen var att ta bilder och lägga ut på valparna redan i lördags. Men först var det valpkurs på lördagen för O-kullen. Vi var ute och prövade på viltspår och fortsättning på de andra momenten som vi har gått igenom på de första två kurstillfällena, såsom apportering, kontakt, koncentration, leka och ha kul, dragkamp, pipan mm. De fick även pröva på budföring.
På söndagen var jag på Kydingeholm hela dagen och hade viltspårkurs för en grupp på fm och en annan grupp på em. Det var Sveriges Hundungdom som anordnade en pusselkurs där deltagarna kunde pröva på någon av följande aktiviteter: viltspår, spanieljakt, agility, freestyle, tävlingslydnad och treiball. Mycket trevligt initiativ av SHU, där deras ungdomar kunde bekanta sig med nya tävlingsgrenar på samma helg.
Men idag tisdag har jag äntligen orkat och hunnit ta bilder på de små. De äter välling nu och till helgen skall de flytta ut till köket.

Om du vill ha bilderna större, klicka på bilden så kommer den upp i ett nytt fönster, vill du tillbaka så klicka på bakåtknappen i den övre menyraden.


Hane 1 svart/vitHane 2 svart/vit
Hane 3 brun/vit
Hane 4 svart/vit
Tik 1 Brun/vit
Tik 2 svart/vit
Hanarna från vänster hane 1,2,3 & 4Tikarna från vänster tik 1 & 2

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hej Monika
Valparna är ju bara så söta och fina.Hane 2 är så lik Lizza. Synd att du bor så långt bort. Annars hade jag kommit och sätt dom live.
Ha det bra
Kari

Milhällan sa...

Hej och grattis till en kull med fantastiskt fina valpar!! Man blir allt lite avunsjuk.

Hälsning Elisabeth