tisdag 22 juni 2010

Valpkurs Q-kullen 4:e träffen

Så var det dags för fjärde träffen på Q-kullens valpkurs. Härligt väder sol och lagom varmt. Vi travade ut i skogen och alla valparna fick pröva på att spåra. Vi lade viltspår med rådjursklöv och alla fick med sig klöv och snitslar så de kan fortsätta att spåra i sommar. Alla valparna utan undantag visade stort spårintresse och följde spårnoga och intresserat det korta lilla spåret som vi lade till var och en.
Efter att vi hade fikat och haft frågestund så blev det som vanligt "Hopp & Lek" för alla valparna. Vilket uppskattades lika mycket av hundarna som av ägarna. Det är en fröjd att se hur väl de känner varandra och hur kul de har när de träffas.

Vi hade en långväga gäst i "Qalle" (Mountjoy Quindred Qarl)och matte Ann-Sophie Lindahl som hade åkt hela vägen från Norge, en resa på över 90 mil varav 52 mil på Norska sidan! Ett STORT TACK till Ann-Sophie som fotograferade under dagen och att du tog dig tid all hälsa på oss när du var på besök i Stockholm. Det var jätteskoj att se honom. Några bilder kommer nu och fler kommer så småningom.


Från vänster: "Muscot"(Picabo's Moonstorm), "Tuva"(Hi-Design's Speciel Edition-mor), "Qalle" (Mountjoy Quindred Qarl), "Qira" (Mountjoy Qlever Qira), "Qompis" (Mountjoy Qareful Qonrad), "Sunny" (Mountjoy Qatchy Qloudy), "Bella" (Mountjoy Qandid Qarin), "Luqas" (Mountjoy Qunning Qendall)"Qalle" apporterar fint.Mamma "Tuva" & "Qalle""Bella" väntar koncentrerat & intresserat på sitt spår."Qompis" är lika koncentrerad & intresserad

Inga kommentarer: