söndag 23 januari 2011

Utställning i Strömsholm!

Idag var vi ett gäng som möttes på hundutställningen i Strömsholm. Det var debut för de nya utställningsreglerna. Alla var mycket nyfikna och lite spända på hur det skulle fungera.
Först ut var "Perry" (Mountjoy Particoloured Perry) i juniorklass, ägare Elin Söderlind som fick ett Exellent. Stort Grattis till Elin & "Perry"
Detta var "Ossians" (Mountjoy Oblivious Ossian) första officiella utställning. Han gick i unghundsklass och han fick Very Good.


"Ossian" står fint.


"Ossian" står blickstilla framför domaren, det har matte sagt!!


"Ossian" ivrig - kan springa fort fort!


"Elin" (SEVCH LP2 Mounjoy Nimble Nina) startade i Jaktklass, och hon fick Exellent! Sedan blev hon slagen av Veronica Forsbergs "Peppsi" (SEVCH Accounts Opportunity) som fick CK och sedan BIS- 3 i jaktklass!! "Peppsis" två döttrar i juniorklassen fick Exellent och "Peppsis" dotter från öppen klassen fick Very Good, en fantastisk dag för Veronika och kennel Lost'n Found. Jag bugar och bockar och skickar en Jättestor Grattiskram till Veronica.

"Elin" står & springer


"Peggy" (Mountjoy Painted Peggy) startade i juniorklass, som vanligt mycket förtjänstfullt visad av Camilla Jannesson, hon fick Exellent och blev uttagen och fick springa i tre extra omgångar innan hon precis på målsnöret blev avtackad och blev oplacerad, men inofficiell femma!! Så nära och så långt borta att bli placerad. Men jag är mycket mycket nöjd, det var 16 hundar i hennes klass och hon var så nära att placera sig. TACK Camilla.

"Tuva" (SEVCH Hi-Design's Special Edition) startade i öppen klass visad av Camilla och hon fick Very Good.
Tack Camilla för bilderna. Ledswen att jag inte tänkte på att fotografera dig när du var inne och visade hund! Så det blev en bild på systrarna när vi kom hem istället i sina fina täcken.
En toppendag till ända, med massor av trevligt umgänge med vänner och bekant. Extra trevligt att träffa så många vänner som jag inte har träffat på länge. Ojojoj vad många fina kramar jag har fått idag. Härligt att få ge så många kramar också. Väl mött på nästa aktivitet.

1 kommentar:

Unknown sa...

Nice Sharing.Visit us for free mobile downloads,mobile games,wallpapers,jokes,mobile prices,latest telecom news,call and sms packages and much more at http://pkmobiles123.blogspot.com