torsdag 24 mars 2011

Qelly A-höfter


Jag fick ett brev från Karin Carlsson, matte till "Qelly" (Mountjoy Qurious Qelly). Såhär skriver hon:
Kommer med glädjande besked angående Qellys höftledsröntgen.

Resultat HD Grad A, Armbågar ED 0. Veterinären tyckte att hon var i topptrimm !

Allt är bra med oss och det är verkligen FULL FART på Qelly. Man kan verkligen fundera över hur mycket ork hon har! Hon älskar att vara ute i skogen och tar sig fram som en torped.

Har tagit ut vissa hundar som hon får hälsa/leka med när vi är ute på promenad de andra går vi förbi och det funkar jättebra.

Förra helgen var vi ute på längdskidor (i strålande solsken) hela dagen och hon sprang säkert 3 ggr så långt som vi. Under sportlovsveckan i Åre provade vi på lite drag med henne på längdskidor och jag skatade efter. Även det är ju superkul ! Hon bangar inte för något....En supermysig hund.

Skickar med en bild på Victoria och Qelly. Qelly vill alltid vara nära oss ! Hon älskar att sitta i knät trycker sig då tätt tätt intill oss.

Jag har anmält oss till en agilitykurs som startar nästa vecka. Ska bli jättekul!Planer finns även på att gå en jaktkurs för Matti Palm.

Är numera med i Springer Östgöta som "Kursansvarig/Lydnadsansvarig". Hoppas på att få lite mer intresse här i trakten kring Norrköping/Linköping. Många av träffarna ligger i Motala Borensberg Skänninge osv...

Kramar från Karin & Qelly med familj !

Tusen tack Karin för fina bilden och härlig rapport om "Qelly". Stort Lycka Till som kursansvarig i Springer Östgöta! Nu är det 5 röntgade i kullen och alla har A!

Inga kommentarer: