söndag 29 maj 2011

Utställning Vallentuna

Idag var jag och Camilla iväg på utställning i Vallentuna.


Först ut i Juniorklass hanar var "Google" (Mountjoy Qindly Qeegan) fint visad av matte Angelika Olsson och han fick Very Good och sedan var det färdig tävlat.


Sedan var det debut för "Persson" (Mountjoy Pearly Persson) i utställningsringen och han gick i unghundsklass hanar, visad av mig även han fick Very Good. Han var så duktig. Vi hade inte tränat något innan vi kom till utställningsplatsen. Vi tränade lite innan vi skulle in och han uppförde sig perfekt. Vilken toppenkille, igår full fart i skogen på MH och idag jättefint i ringen! Husse håller honom i väldigt slimmad kondition både vad gäller pälsen och hullet.


"Peggy" (Mountjoy Painted Peggy) var först ut i unghundsklass tikar och hon fick Very Good mycket fint visad av Camilla.


I samma klass som "Peggy" visade Carina Grandin sin "Peppsi" (Mountjoy Precious Peppsi) mycket fint till Very Good.


"Elin" (SEVCH LP2Mountjoy Nimble Nina) visad av mig till Very Good.


Sist ut av våra hundar var "Tuva" (SEVCH Hi-Design's Special Edition) i öppen klass tikar med Camilla och hon slog till med Excellent! Sedan kom hon 2:a i sin klass!!
STORT GRATTIS Camilla!

Sist ut var min Uppfödargrupp med "Persson", "Elin", "Peggy" och "Peppsi" 1:a blev resultatet. En jättetrevlig dag med lite regn och lite sol. Fina bilder tog Camilla på våra vackra hundar efter utställningen. STORT TACK till er alla som visar era Mountjoyhundar så fint och att ni stannade till uppfödargruppen. STORT GRATTIS till Veronica Forsberg-Lost'n Found, Carina Grandin-Hoffedalen & Eva Wiklund-Hot Feet som hade fina framgångar under dagen.

Inga kommentarer: