söndag 30 oktober 2011

Ossian på Grundprov.


Christel hämtade upp mig klockan 06:45 och vi styrde kosan mot Norrtälje. Det var dags för årets sista och kanske det sista grundprovet någonsin. Nästa år heter det Nybörjarprov B och är officiellt och kommer att registreras på SKK Hunddata!
Men åter till dagens grundprov som arrangerades av Welshklubben. Precis som förra året var det ytterst välorganiserat och trevligt på alla vis. En stor eloge till Welsklubben som ordnar så trevliga prov, med härlig stämning och stor gästfrihet. Dessutom kunde man köpa underbart goda hamburgare, vilket uppskattas enorm en lång och kall dag.! Vädret var molnigt och rätt kallt, marken jättefin. Det var 20 anmälda hundar och ingen blev bortlottad! Några strykningar på morgonen på grund av sjukdom och så blev det till slut 18 hundar till start.
Jag hade ingen hund anmäld utan jag vara bara med för att titta och heja på.
"Ossian" (LP1 Mountjoy Oblivious Ossian) & Christel Andreé hade startnummer 4 och de fick tät och rätt tung mark, men Ossian kastade sig villigt in i snåren och sökte så fint så fint, perfekt stadga och fina apporter. Godkänd på fältdelen!!!
STORT STORT GRATTIS Christel & "Ossian" ni var så duktiga.

Alla deltagare - Domaren Torbjörn Augustinsson längst till höger.

Inga kommentarer: