lördag 21 januari 2012

Utställning i Kungsör

Idag var det utställning i Kungsör. Först ut var "Ossian" (LP1 Mountjoy Oblivious Ossian) äg Christel Andreé. Han visade sig jättefint och fick excellent och kom sedan 2:a öppen klassen.  STORT GRATTIS till Christel & "Ossian". Stort grattis även Anette Buske & till "Atlas" (Soluddens Summer Breeze)  som vann i "Ossians" klass och sedan fick reserv cert och blev 3:a bland alla hanhundar.


 
"Svea" (Hornötorpets Chocolate Dream) debuterade i officiell klass och hon visades perfekt av Camilla Jannesson. "Svea" tröttnade lite på slutet i konkurrensen och ville sitta ner. Men trots detta så fick hon excellent och blev 3:a i sin klass. 
Sist ut av våra var "Peggy" (SEVCH RLDN Mountjoy Painted Peggy) som vanligt visades ytterst förtjänstfullt av Camilla. Hon fick excellent och kom 4:a i öppen konkurrensen med CK. Detta var "Peggys" debut i öppen klassen. Jag är supernöjd med dagen, jättefina resultat på alla tre deltagande hundarna.

 
Jag vill skicka ett stort tack till kennel Soludden, & kennel Hi-Design för att ni så vänligt lät mina hundar få plats er i er hage och bur när det inte fanns någon plats kvar när vi kom. (Det var ytterst trångt och ont om plats i Kungsörs Hundcenter) STORT TACK till Christel & Felicia Andreé som hjälpte till och hejade fram oss,  STORT TACK till Camilla Jannesson som visar mina hundar så fint och dessutom alltid hjälper till att ta underbara bilder. Camilla har tagit alla dessa bilder.
STORT TACK till alla andra springervänner för en underbart trevlig dag. Och Grattis till alla vinnare.

"Peggy" & mamma "Puma"(LP1 SEVCH Hi-Design's Puma Limited Edition)

Inga kommentarer: