lördag 11 februari 2012

Rallylydnadstävling.

"Sunny"
Apollogruppen hade Rallylydnadstävling i Viksbergs ridhus/Södertälje idag. Först ut på förmiddagen var "Sunny" (SEVCH Mountjoy Qatchy Qloudy) och Åsa Nybäck-Nakell i Nybörjarklass. De var hur duktiga som helst och fick 85 poäng av 100 möjliga. Det var deras andra kvalificering. En till och de har Rallylydnadsdiplom. STORT GRATTIS till Åsa & "Sunny" som går från  klarhet till klarhet

"Elin"
På eftermiddagen var det dags för Fortsättningsklassen. "Elin" (SEVCH LP2 RLDN Mountjoy Nimble Nina) och jag gick ut som startnummer 13! Jag fick en total blackout på en skylt och då försvann 10 poäng direkt! Men trots denna förarmiss fick vi ihop 77 poäng och kvalificering. 


"Peggy"

När det var "Peggys" (SEVCH RLDN Mountjoy Painted Peggy) tur så hade jag nerverna under bättre kontroll och vi slog till med 94 poäng och en fjärdeplats. Nu har även de två kvalificeringar i denna klass.  Apollogruppen är mycket duktiga arrangörer så tävlingen flöt på jättefint. Tur att både jag och hundarna hade klätt på oss rejält, för det var mycket kallt hela dagen. Ridhuset är inte uppvärmt men stämningen var varm och välkomnande.

2 kommentarer:

Carolina Bohman sa...

Grattis, vad duktiga ni är allihop! Och grattis till de små söta valparna med! Häls Carro m Lisa

Monika Jansson sa...

Tusen Tack för gratulationerna. Hälsningar Monika