söndag 8 juli 2012

Club Show


Idag var vi på Springerklubbens Club Show. En mycket välorganiserad och trevlig utställning. Klubben firar 30 år i år och klubben bjöd på en mycket uppskattad och god lunch. Stort tack till styrelsen och framförallt till Utställningskommittén med Helen Björkman i spetsen. Ni genomförde detta på ett underbart bra sätt. STORT TACK till er alla.

(Mountjoy Residential Ragnar) äg Christel Andreé & Mountjoy


Dagen började mycket bra. "Ragnar"   blev 4:a i valpklass 1 hanar.


  
"Aileen" (Mountjoy Rapid Rapunsel) äg Isabell Åmark Sedan var det dags för Ragnars kullsystrar "Aileen" och "Ruth" att tävla i valpklass 1 tikar.
"Aileen" mycket fint visad av  Isabell vann klassen och blev sedan BIM. STORT STORT GRATTIS Isabell.


"Ruth" (Mountjoy Rebellious Ruth) var god tvåa efter sin syster.

Andra hundar från Mountjoy var "Elin", "Perry", Peggy,  Peppsi 
och "Sunny"  och alla fick Very Good. Men det fick de flesta för de engelska domarna var mycket restriktiva med att dela ut Excellent.
"Peppsi" (SEVCH Mountjoy Precoius Peppsi) äg Carina Grandin
"Perry" (SEVCH LP1 Mountjoy Particolored Perry) äg Elin Söderlind
"Peggy" (SEVCH RLD N RLD F Mountjoy Painted Peggy)   
"Sunny" (SEVCH RLD N Mountjoy Qatchy Qloudy) äg Åsa Nybäck-Nakell

"Elin" SEVCH LP2 RLD N RLDN F Mountjoy Nimbla Nina)

"Elin" vann sin klass och blev sedan bästa jaktmeriterade för dagen och vann jättefina priser.
Till slut var det dags för uppfödargrupperna att gå in och vi gick in med en grupp som blev tilldelad HP = Hederspris och det är det bästa man kan få! Vi blev placerade som 3:a av tre grupper. 
STORT STORT TACK till Isabell, Åsa, Elin, Camilla och Dennis för en supertrevlig dag. Stort tack även till Veronica, Carina och Fia för hjälp med tältet och support under dagen. Stort tack till Camilla, Isabell och Veronica som fotade under dagen. Jag väntar med spänning på bilder från Isabell och Veronica.
Stort tack till alla andra springervänner som var med på Club Show, ni gjorde detta till en underbart trevlig dag. STORT GRATTIS Jens Karlsson och alla andra vinnare under dagen

Inga kommentarer: