måndag 3 september 2012

Östra Cup - Perry!

"Elin" & "Perry"
Östra Cup - Springer Östras största händelse har gått av stapeln. Där det är utställning, vattenapportering och fältarbete och landapportering med vilt och skott. Det regnade och regnade och regnade, allt blev blött och lerigt. Men humöret var på topp. Vilka fina prestationer jag har sett på denna Östra Cup.
"Peggy" (SEVCH RLDN RLDF Mountjoy Painted Peggy) gjorde en hyfsad insats och kom på 6:e plats i öppen klass Dual Purpose med 141 poäng, precis utanför prispallen. "Elin" (SEVCH LP2 RLDN RLDF Mountjoy Nimble Nina) gjorde en stadig och gedigen insats och kom på en 7:e plats i samma klass med 139 poäng. Jag är mycket nöjd med vår insats.
Lilla "Ruth" (Mountjoy Rebellious Ruth) vann valpklass 2 tikar, och uppförde sig mycket fint sa hennes handler Camilla Jannesson.

"Perry" (SEVCH LP1 Mountjoy Particoloured Perry) och Elin Söderlind gjorde en strålande insats och blev bästa jakthund i öppen klass, 2:a Dual Purpose öppen klass, och BIS-3!! Ni är otroliga!
Förra året BIS-1 Östra Cup, Godkänd på Grundprovets fältdel, CERT, Svensk Viltspårchampion och MH. I år Godkänd på Nybörjarprovets fältdel,BIS-3 på Östra Cup, och LP1. STORT STORT GRATTIS  "Elin" & "Perry".

Jag skickar ett jättestort Grattis till alla andra deltagare och pristagare. STORT TACK till alla funktionärer och domare. Ni gjorde alla en fantastisk insats i regnet.

Inga kommentarer: