lördag 6 oktober 2012

Vattenprov i Enköping!

"Perry" apporterar and på land, tidigare i år.
Idag har vi tillbringat en mycket trevlig förmiddag i Enköping på vattenprov. Det var Springer Uppland-Västmanland som var arrangör. Och det var Gunilla och Olle Carlsson kennel Tikk-A-Ring som anordnade detta på ett mycket bra sätt. Stort tack till domaren Eva Widén som gav ovärderliga tips och råd. Stort tack till kommissarien Siw Persson, vår eminenta skytt Catharina Lundberg och Olle som var ypperlig som kastare. Solen sken och det var höstkallt i luften. En härlig dag att umgås med likasinnade och få göra det som både våra hundar och vi älskar.
 "Perry" (SEVCH LP1 Mountjoy Particoloured Perry) och Elin Söderlind startade både på enkelt vatten & vattenprov och klarade båda med glans. STORT STORT GRATTIS till Elin & "Perry" nu har ni godkänt Grundprov & Nybörjarprov B. Ni går från klarhet till klarhet. Ni är såå bra.
"Peggy" (SEVCH RLD N RLD F Mountjoy Painted Peggy) genomförde båda sina starter på ett mycket övertygande sätt, men var mycket ivrig idag och var alltför ljudlig för godkännande. Men vi fick med oss mängder av tips och råd från domaren. Tack Eva. (Bilden är från tidigare i år.)
"Elin" (SEVCH LP2 RLD N RLD F Mountjoy Nimble Nina) genomförde båda proven lugnt och stabilt och blev godkänd på båda.


Inga kommentarer: