tisdag 6 augusti 2013

Club Show 3/8 & Open Show 4/8!

Springerklubbens stora paradnummer är Club Show! I år hade vi förmånen att få våra hundar bedömda av två svenska rasspecialister. Annika Ulltveit-Moe på hanar och Helen Björkman på tikar.
Dagen var otroligt varm och bedömningen var igång i två ringar samtidigt. Så det blev en hel del spring mellan ringarna för att titta och att hålla reda på när man skulle in till bedömning.
Allt var så fint ordnat och allt flöt på helt perfekt. Dagen avslutades med en supé på kvällen. Maten var god och det är så trevligt att umgås och träffa både nya och gamla vänner och bekanta. Stort tack till Springerklubbens utställningskommitté som ordnade allt så fint. Stort tack till alla deltagare för att ni gjorde denna helg så trevlig.
Söndagen var det Springer Mellan som anordnade sin inofficiella Open Show. Det var mycket välordnat, med en familjär och trevlig stämning. Domare för dagen var Ann-Sofie Öhman som gjorde en mycket bra debut som domare.
.Stort Grattis Veronica till fantastiskt fint resultat med lilla karamellen Cider båda dagarna. 
Stort tack till Carina Grandin, Yvonne & Anders Hagström för att ni anmälde era hundar. Stort tack till Camilla Jannesson, Isabell Åmark, Veronica Forsberg för hjälp med visning av hundar. Tack till Mona & Lars Robin med "Qompis" (Mountjoy Qarefuk Qonrad) som kom och hejade på oss.
Stort tack Veronica Forsberg & Isabell Åmark för fina bilder. 
OBS om du klickar på bilderna så kan du se dem i större format och i ett bildspel.
 
Mountjoys Uppfödargrupp som fick Hederspris av Annika Ulltveit-Moe! Från vänster LP1  Mountjoy Oblivious Ossian - Mountjoy Qandid Qarin visad av Isabell Åmark - SEVCH Mountjoy Precious Peppsi visad och ägd av Carina Grandin - SEVCH LP1 RLDN RLDF Mountjoy Painted Peggy visad av Camilla Jannesson. Foto Veronica Forsberg


"Peppsi" (SEVCH Mountjoy Precious Peppsi) Excellent visad av Camilla Jannesson. Foto Veronica Forsberg
 
"Peppsi" 
Foto Veronica Forsberg
"Bella" (Mountjoy Qandid Qarin) ägare Yvonne och Anders Hagström - Excellent på lördagen och 4:a i öppen tik med HP på söndagen! Foto Veronica Forsberg
"Bella"
Foto Veronica Forsberg
"Ossian" (LP1 Mountjoy Oblivious Ossian) ägare Christel Andreé - 4:a öppen klass med CK på lördagen. BIR öppen klass på Söndagen.
Foto Veronica Forsberg"Ossian" Foto Isabell Åmark
"Dextra" (High Score I Saw Rhe Sign) 3:a i valpklass 1 med HP.
Foto Isabell Åmark
"Aileen" (Mountjoy Rapid Rapunsel) ägare Isabell Åmark.
"Peggy" (SEVCH LP1 RLDN RLDF Mountjoy Painted Peggy) 3:a öppen klass med CK på lördagen 2:a öppen klass på söndagen. Foto Isabell Åmark

Inga kommentarer: