söndag 13 juli 2014

Bilbo & Peggy på utställning i Alfta.

Klockan 05.00 startade jag hemifrån. 05.30 hämtade jag upp Camilla Jannesson mot vidare färd mot Alfta och Kennelklubbens nationella utställning. Vi kom fram lagom till bedömningen startade i ringen. Men det var ingen stress för först skulle domaren bedöma clumber spaniel och cocker spaniel i ringen. Härligt väder, med sol, lite lätta moln och en skön vind som gjorde att det blev lagom varmt. Det höll i sig till precis när vi monterade ner vårt täl, men då kom regnet. Kan säga att så snabbt har vi aldrig packat ihop förut. Resan hem gick lugnt och fint. Vi stannade på en lyxig italiensk restaurang och tog varsin lyxpizza. En god latte och ett liten kaka på kondiset bredvid, mums. Hemma igen vid 19.00 efter att ha lämnat av Camilla i Bålsta. Stort tack Camilla för trevligt sällskap, perfekt visade hundar, jättefina foton!
"Bilbos" kritik: Maskulin hanhund av utmärkt typ. Vackert huvud och uttryck. God hals och skuldra. God benmassa. Stark muskulös kropp. God benstomme. Mycket goda, rastypiska rörelser. En junior av hög kvalitet. Supertemperament. Välvisad.
"Bilbo" (Mountjoy Scallywag Sam) ägare Eva Cederqvist. Excellent i Juniorklass.
"Bilbo" vinner Juniorklassen med CK! Hurra!
Han springer så lätt och vägvinnande.
"Bilbo" blir 2:a Bästa hanhundsklass med CERT! Helt otroligt. Vilket fantastiskt team ni är - Camilla & "Bilbo". Jag är så otroligt glad, stolt och överraskad.  
"Peggy" får excellent i öppen klass tikar.
"Peggy" (SEVCH LP1 LP2 RLDN RLDF RLDA Mountjoy Painted Peggy) slutar som 2:a i öppen klass konkurrens med CK.
"Bilbo" 12 månader och "Peggy" 4 år. Vågade inte ha dem sittande lösa. De ville sååå gärna hoppa ner i Älven!

Inga kommentarer: