fredag 20 februari 2015

Ulysses till salu.


Ulysses
Ulysses är en framåt och nyfiken springer spaniel på 9 veckor. Han söker ett aktivt och kärleksfullt hem.

Ulysses har åkt bil några gånger och det fungerar utmärkt. Han är van att hanteras med kloklippning, borstning, trimning, bad och att fönas torr . Han är jätteduktig med att varje gång han har ätit, sovit och lekt så springer vi ut och han gör ifrån sig utomhus.
 
 
Ulysses
Han kommer fint på inkallning. Han är van vid ett normalt familjeliv då vi lever nära och med våra hundar i vardagen. Han har träffat vuxna hundar av lite olika raser. Han visar redan ett fint hundspråk och respekterar de vuxna hundarna i vår familj.
Han är redan en trevlig och utåtriktad valp och har anlag för att utvecklas till en underbar familjehund. Har man lite högre ambition så kommer han att vara lämplig för den sport som intresserar dig. Agility, Bruksprov, Freestyle, HTM, Lydnadsprov, Rallylydnad, Viltspårprov, Utställning, Nosework, Nybörjarprov, Vattenprov, Hushållsjakt på rådjur, fältvilt eller som eftersökshund är några av de aktiviteter som du kan ägna dig åt med Ulysses.
Bilbo
Hans storebror Bilbo har tidigt tagit sin an valparna och han leker jättefint med Ulysses.
Båda föräldrarna är mycket sociala och vänliga mot både människor och hundar.

Mamma Svea har lämnat en tidigare kull, S-kullen och de är mycket trevliga och flera har dessutom tävlat framgångsrikt inom en mängd olika sporter.

Ulysses är självklart registrerad i Svenska Kennelkubben. Han är veterinärbesiktigad två gånger på grund av ett sent återbud. Han är chipmärkt, vaccinerad och avmaskad.  Han är trimmad, badad och fönad en gång och det tog han med lugn. Jag trimmar och badar honom även precis innan leverans. Du får med dig hundmat och lite blandat småsaker och mina personliga skötselråd
 
Svea

Jag har valpträffar under det första året där du får all den hjälp du behöver för att fostra och träna din valp till att bli det du vill. Trimning är gratis till den är 1 år. Självklart hjälper jag dig med trimning även efter att den har fyllt 1 år.

Av mig får du support så länge du behöver. Jag vill att du och din hund ska få ett bra liv tillsammans.

Till vänster mamma "Svea" (RLDN Hornötorpets Chocolate Dream). Till höger pappa "Botvid" (SEU(u)CH Lizziardhs Laphroag)

1 kommentar:

Arlo sa...

Ååååååhh <3