söndag 24 april 2016

Utställning i Västerås!

Utställning i Västerås, nästan hemmaplan. Bara en timmes körning från Camilla i Kungsängen. Vi var ute i god tid så vi hann stanna för en bra frukost på McDonalds. Och vi var på plats redan klockan 08.30. Lite putsning av hundarna, kamning etc så kunde vi i lugn och ro titta på valpklasserna.  

Först ut var Camilla med Kino och Emma med Molle. De startade båda i öppen klass hanar. De visade sig jättefint och det var oliiidligt spännande när först Molle gick i topp, sedan fick Kino springa först och sedan bytte domaren och Molle till slut vann klassen med CK. Kino blev 4:a med Excellent. Mycket bra start på dagen. Bilbo kom 4:a i championklassen med CK. 
Nu var det dags för bästa hanhundsklass. Bilbo blev avtackad men Molle var kvar. sedan blev han avtackad också. Men han fick ResCert. Helt underbart! Stort stort grattis hela familjen Hallin. Ni är ett jättefint team. Emma visade honom som rena proffset idag. Stort lycka till i framtiden.

Peggy vann jaktklassen med CK. Nu var det dags för Trudy och Tuva att gå in i öppen klass tikar. Båda två fick excellent. Trudy blev kvar bland de fyra bäst och de sprang många varv och till slut stod Trudy som vinnare med CK! Innan bästa tik blev jag alldeles pirrig och kunde inte stå still. Insåg att nu var det nära och så läskigt spännande. Trudy kunde bli champion. Jag visade Peggy och Camilla Trudy. Juniortiken och den gamla veterantiken avtackades och då spred sig en ljus och öm känsla i hela kroppen. Trudy är champion viskade jag till Camilla som stod några decimeter från mig. Vi fick springa några varv och Peggy blev 3:a i bästa tik och Trudy 4:a i bästa tik med CERT & Championat. Vilken underbar dag, vilka fantastiska resultat. Fina underbara Trudy som nu blev både Svensk och Norsk Utställningschampion i och med detta CERT!
Stort stort Grattis Lee Pohl och Camilla Jannesson. Stort tack till er båda för den matchning ni gör av denna underbara tik.

Sist ut var kennel Mountjoys uppfödargrupp som blev 2:a med HP och följande kritik:
 - Uppfödargrupp av utmärkt kvalité och jämnhet mot rasstandard avseende mentalitet, proportioner, storlekar. Gruppen ses som ett utmärkt uppfödarresultat. Bara att gratulera- .

"Molle" ( Mountjoy Ticklish Timothy) ägare Lotta Hallin. ResCERT och 5:a bästa hane

"Molle" med hela teamet. Mamma Lotta, lillasyster Tove och superduktiga handlern Emma. Med alla fina rosetter.


"Kino" (SEVCH RLDN RLDF Mountjoy Scurry Simon) ägare Magnhild Löfstedt. Excellent.


"Peggy" (SE(u)CH FIUCH SEVCH RLDN&F&A&M LP1 LP2 Mountjoy Painted Peggy) 3:a Bästa tik.
"Tuva" ( Mountjoy Taffy Torrie) ägare Maria Harling Excellent öppen klass tikar. Stort grattis Maria och "Tuva" (gammal bild)


"Trudy" (JEUW-15 SEU(u)CH NOUCH RLDN Mountjoy Tainted Trudy) ägare Lee Pohl & Monika Jansson 4:a Bästa tik, med CERT och Championat!

Camilla Jannesson och "Trudy" med superfina Championatrosetten!

Kennel Mountjoys uppfödargrupp 2:a med Hederspris. Från vänster Emma & "Molle", Maja & "Kino", Camilla & "Trudy" och jag med "Peggy" och en fin Hedersprisrosett. Stort tack alla för att ni var kvar till uppfödargruppen.

Inga kommentarer: