tisdag 18 oktober 2016

Utställning i Sundsvall.


Camilla Jannesson och jag lastade bilen och körde mot Sundsvall fredag eftermiddag. Vi stannade till i Uppsala och hämtade upp Kino. Mörkret hann lägga sig och det blev en hel del mörkerkörning innan vi kom fram till Sundsvall. Vi stannade till och åt lite på vägen. Hotellet var fint och hundvänligt. 
Härligt att bara ha 7 minuters bilfärd till utställningsplatsen. Vi var på plats i god tid och vi hann trimma till både Kino, Peggy och Tuva. Först ut var Kino och hann fick Excellent och kom 2:a i sin klass. Mycket bra för domaren var mycket sträng och delade ut många very good och även good. Han var mycket noga med att hundarna skullé visa sig glatt och villigt och vara positiva och sociala. Vilket jag tycker är mycket hedervärt.
Sedan var det Bilbos tur och han vann championklassen till min stora stora glädje. Och sedan blev han 4:a bästa hane med CACIB! Ojojojoj vad glad jag blev!
Nu var det dags för tikarna och då gick Betty ut i juniorklassen och fick ett VG. Peggy vann sin klass med CK och Tuva vann sin klass med CK. Tuva blev sedan BIM-veteran. En bra dag med Bilbo som gick i topp med CACIB!

 
SEU(u)CH SEVCH SE JV-14 RLDN RLDF Mountjoy Scallywag Sam. "Bilbo" CACIB och 4:a Bästa Hane.
  
SEVCH HI-Design's Special Edition. "Tuva" BIM-veteran med CK.
 

Inga kommentarer: