lördag 8 juli 2017

Freestyle och Heelwork To Music!

Idag gick jag och Peggy upp 04.15 för vidare färd mot Kumla och tävlingar i både Freestyle klass 1 och Heelwork To Music (HTM) klass 1.
Parkerar och upptäcker att det är Britt-Marie Webster som är där och ska tävla med "Arlo"!  Jösses vad kul att få se dem tävla live.
"Arlo"  (SEVCH RLDN&F&A&M FDI FDII Mountjoy Sagacious Sander) var lite ofokuserad idag, många spännande saker att titta på och nosa på. De var ändå väldigt nära att få uppflyttning i den svåraste klassen idag! Bra jobbat båda två. Bättre lycka nästa gång.
Riktigt bra gick det för mig och Peggy i lättaste klassen i Freestyle idag. Det flöt på jättefint och vi vann klassen! Wow det var oväntat, men så underbart! Nu fick Peggy en ny titel, FD1.
Efter lunch startade vi även i HTM1 och trots att hon blev lite låg och osäker så lyckades jag få henne på bra humör och vi fick uppflyttning även där!
Stort stort tack Britt-Marie Webster för de underbara bilderna trots din synnedsättning!
Lite småregningt var det till och från.
Förberedelse
In i tältet.

Stanna kvar.

Signal att starta musiken.
Kryp eller nästan i alla fall.

Apport.


Vad säger du matte?????


Ahh gå runt!  
Springa är kul!
Fort runt tältet!

Backa.

Runt igen.

Slut! Och superglad matte!

Totalt överraskad och superstolt över min underbara "Peggy" (SEU(u)CH FIUCH SEVCH RLDN&F&A&M LPI LPII FDI Mountjoy Painted Peggy)Inga kommentarer: