måndag 5 februari 2018

Utställning i Mjölby.

Lördag morgon och uppstigning i ottan, alltså 03.30! Puhh varför gör man detta?? Mötte upp Veronica i Rotebro för vidare färd mot Mjölby.
Barmark och jättefina vägar runt Stockholm. Men redan i Nyköping kom snön på allvar. Det tog oss fyra timmar mot två och en halv när det är bra väder. Men vi kom fram i tid trots detta.
Stort tack Veronica för mycket bra bilkörning, en mycket trevlig dag och fina foton på hundarna.
Hur det gick får du läsa under bilderna.
"Dutten" (Lindcroft Olympic Odette) ägare Elin Söderlind & Monika Jansson. Oplacerad i valpklass 4-6 månader.

"Dutten" är en underbart rar valp. Som uppskattade att få vara med på utställning. Så till den milda grad att jag blev helt utmattad av att försöka få henne att stå still och trava fint.


"Dutten"
"Dutten" hon kunde inte sitta still. Så detta var den bästa huvudbilden i farten liksom.
Fina, fina "Dooley's" (Lost'n Found For Your Eyes Only) ägd och uppfödd av Veronica Forsberg. Hon blev 4:a i valpklass 6-9 månader. Dotter till "Gin".


Underbara "Gin" (SEVCH RLDN Mountjoy Unclouded Unity) ägare Veronica Forsberg. 1:a jaktklass med CK och BIM-jakt! Stort grattis Veronica & "Gin".
 

"Gin"

"Yaffa" (RLDN Mountjoy Yappie Yaffa) gjorde debut i officiell klass. Hon fick Excellent i unghundsklassen. Jag är så glad.
"Yaffa" som var så glad och positiv. När hon hörde domaren diktera kritiken så började hon vifta på svansen! Så gulligt.
"Yaffa"
 
"Peggy" (SEUCH FIUCH EECH SEVCH LPI LPII RLDN RLDF RLDA RLDM FDI HTMI Mountjoy Painted Peggy) Vann veteranklass tikar med CK och blev BIM-veteran.
"Peggy"

Inga kommentarer: