tisdag 1 maj 2018

Utställning i Västerås 2018.04.29

Jag och Veronica stämde träff i Grillby och åkte sedan tillsammans till Västerås. Men först passade vi på att ta lite frukost på vägen. Utställningen var inomhus. Men ack så kallt. Isen låg kvar direkt under den tunna mattan. Så det blev så kallt. Men vad gör det när man har så trevligt sällskap.
Stort tack till Lotta Hallin, Karin Norrby och Veronica Forsberg att ni ställer ut era hundar. 
Stort tack till Sofie Johansson för hjälp med uppfödargruppen. Och stort stort tack till Veronica för de fina bilderna och ressällskapet.
Se resultat under bilderna.


"Audrey" (Mountjoy Active Audrey) 3:a i juniorklass med CK i hennes officiella debut! Stort stort grattis Karin Norrby.
"Audrey"

"Audrey"
"Hulda" (Mountjoy Zesty Zelda) 4:a i juniorklass med Excellent! Härlig debut! Jag är så nöjd. Ägare Lotta Simonsson och Monika Jansson

"Hulda"
"Hulda"
"Gin" (SEVCH RLDN Mountjoy Unclouded Unity) 1:a i Jaktklass med CK! Stort grattis Veronica Forsberg.
"Gin"

"Gin"

"Dooley's" (Lost’n Found For Your Eyes Only) fick Excellent i sin debut i juniorklass. Stort grattis Veronica Forsberg som är både ägare och uppfödare. "Dooley's" är så fin! Mor är Mountjoy Unclouded Unity och pappa är Mountjoy Ticklish Timothy.

"Dooley's""Bilbo" (SEU(u)CH SE JV-14 SEVCH RLDN RLD LD Startklass Mountjoy Scallywag Sam) blev 2:a i championklass med CK.

"Molle" (SEU(u)CH Mountjoy Ticklish Timothy) blev 3:a i championklass med CK. Stort grattis Lotta & Emma Hallin!
"Peggy" (SEUCH FIUCH EECH CIB CIE LPI LPII RLDN&F&A&M FDI HTMI Mountjoy Painted Peggy) blev 2:a i veteranklass med Excellent.
Uppfödargruppen som fick Hederspris och blev 2:a med superlativer från domaren. Är så stolt och glad. En blandad grupp från 4 olika kullar och med 3 olika färger. Och alla är så duktiga att sitta stilla trots att det var både hundar och människor som passerade förbi. 
Från vänster: "Peggy", "Hulda", "Audrey" och "Bilbo".Inga kommentarer: