måndag 20 augusti 2018

Norskt Jaktanlagsprov 2018.08.18

Vilken härlig helg vi fick! Det var Veronica Forsberg med "Dooley's (Lost'n Found For Your Eyes Only), Jenny Jadsjö med "Zoda"(Mountjoy Zany Zoey), Karin Norrby med "Audrey" (Mountjoy Active Audrey), Ann-Sophie Lindahl med "Zophie" (Mountjoy Zightly Zophie) och jag med "Bilbo" (Mountjoy Scallywag Sam), "Yaffa" (Mountjoy Yappie Yaffa) och "Hulda" (Mountjoy Zesty Zelda) som möttes upp i Årjäng för trevlig samvaro, lite träning, fotografering, trimning och god mat på fredagen. På lördag for vi till Markers kommun och Norskt Jaktanlagsprov. 
Det var lite småregn i skurar förutom vid prisutdelningen då det fullkomligt öste ner.
Stort tack allihopa för en supertrevlig helg. Och att ni fixade och donade med mat, fotografering och startade era hundar.
Resultaten då kanske ni undrar. Alla Mountjoyhundar blev godkända på fältdelen men tre missade på vattenprovet. "Dooley's" var så duktig och klarade landapport och vattenapport jättefint. Men farten på fältet var tyvärr för låg. Men det innebär att vi är ett gäng som vill ha revansch nästa år! 
Karin Norrby med "Audrey" (Mountjoy Active Audrey) och Monika Jansson med "Yaffa" (RLDN Mountjoy Yappie Yaffa) och "Hulda" (Mountjoy Zesty Zelda) alla tre godkända på Norskt Jaktanlagsprov och både Audrey och Yaffa blev dessutom godkända på Apportpröve i begynnersklass.
De flesta av deltagarna dyblöta i spöregnet!


Vi väntar på prisutdelning och regnet börjar sippra ner och tilltog mer och mer och mer.
Mysig lunchpaus vid vägkanten.Inga kommentarer: