lördag 8 september 2018

Nybörjarprov B i Bettna!

Idag for jag och hundarna iväg till Bettna och Welshklubbens Nybörjarprov B. Alltid lika trevligt när Wehlsklubben anordnar Nybörjarprov. 
Yaffa gick ut först och gjorde ett riktigt bra jobb. Lite mer fart och hon hade varit godkänd. Hon fick fina 36 poäng trots att hon inte blev godkänd. 2 fina apporter, fin stadga och jobbade på fint men lite låg fart för dagen. Sedan fick hon skyttens pris för trevligaste hunden att jaga över! Oj vad överraskad jag blev och väldigt glad .

Sedan var det dags för Bilbo och han gick rätt bra och var stadig i skott och kast och gjorde en jättefin apport. Men han såg lite bekymrad ut och domaren sa att det är väldigt mycket spår och bökat av vildsvin här. Så vi bytte mark och då fick han upp jättefin fart och ett riktigt fint mönster. Andra apporten blev lite svår men han löste det till slut och levererade in direkt och med fin avlämning, 35 poäng och godkänd. Ojojoj vad stolt jag blev!

Skyttens pris i form av superlyxig choklad till matte vid "Yaffas"(RLDN Mountjoy Yappie Yaffa) fötter och "Bilbo" (SEU(u)CH SEVCH SE JV-14 RLDN RLDF LD Startklass Mountjoy Scallywag Sam)

Inga kommentarer: