söndag 3 september 2023

Östra Cup 2023-09-02

 Så var det dags för  2023 års Östra Cup. Alltid lika välorganiserat och trevligt. I år hade jag lockat med både Jackie, Jackson och Luna. Själv deltog jag med Hannah och Luke. Och Jenny kom med Poker. Och plötsligt dök Iro med husse och matte upp. Jättekul att de hade anmält. 

Stort grattis till er alla för finfina prestationer och resultat. Så kul att ni kom och var med. Och fick se lite vad som krävs för att gå på nybörjarprov. 

Stort grattis till Veronica Forsberg för fina resultat med lilla Kir och fina Ipa. Tack för bilder Veronica, Jenny , Camilla och Daniela. Tack Karin Norrby och Camilla Jannesson som ryckte in och visade hund. 

"Poker" (Mountjoy Husky Hugo) och Jenny Jadsjö blev BIM på utställningsdelen. 5:a i jakten och 3:a i Dual Purpose. Vilken härlig kille! Snyggt jobbat Jenny!





"Hannah" (Mountjoy Hearty Hannah) blev 5:a i öppen klass tikar med Hederspris. Och hon blev 3:a i jaktdelen! 


Kullsyskonen "Poker" och "Hannah".

"Jackson" (Mountjoy Jumpy James) ägare Pia & Lennart Svärd Eriksson. Han blev 2:a i unghundsklassen och 3:a Bästa Hane. De jobbade på fint både på fält och vatten. Med träning kommer det att bli så bra. Nu var de med för att pröva på, titta och lära. 









"Jackie" (Mountjoy Jazzy Jackie) ägare Daniela Siddi Rosser. Vann unghundsklass och blev 3:a bästa tik i utställningsdelen. Sedan blev hon 5:a i jakthund. Apporterade fågel i vatten för första gången och fick Domarens pris! Jobbade fint på fältet och apporterade dummy. Både matte och hund har aldrig prövat på jakt förut. Vilket fantastiskt ekipage. Sedan blev de dessutom 3:a Dual Purpose i unghundsklassen. Tänk att kullsyskonen "Jackson" och "Jackie" blev 3:a i BH respektive BT.










"Luna" (Mountjoy Lively Luna) ägare Mariella Gonzales Arevalo. Blev Bästa tikvalp 6-9 månader. BIR-valp 6-9 månader och sedan BIS-1 valp!







"Luke" (Mountjoy Lucky Luke) Bästa hanvalp 6-9 månader. BIM-valp.

"Iro" (Mountjoy Kingly Kevin) ägare Elin Lindelöw och Oskar Thege. De kom 2:a i valpklass 6-9 månader. 

Inga kommentarer: