söndag 17 maj 2009

Valpkurs

ÅÅhhh vad roligt det var att träffa nästan hela kullen igen. Solen sken och det var alldeles underbart att sitta ute i solen. Nu har vi klarat av första träffen, av fem kurstillfällen, nästa gång blir innan midsommar, sedan träffas vi med en månads mellanrum. Först blev det lite passivitetsövningar, sedan talade vi om belöningar, apportering, ledarskap,inkallning med och utan pipa och lite annat smått och gott. Lite kort om nosövningar blev det också, och alla fick med sig en rådjursklöv hem, så de kunde börja med lite korta släpspår. Valparna fick även bekanta sig med vingar av olika sort, det uppskattades mycket. Som sista punkt blev det fika och valparna fick äntligen leka och busa med varandra. Tack allihopa för en underbar dag, ni är så engagerade och ni jobbar jättefint med era valpar.Från vänster "Tuva" & mamma "Elin", Monika & "Ossian", Kerstin & "Ozzie", Lizette & Oswald och Anette & "Lava"(Olivia)Vänstra bilden Nina & Lizette med "Oswald" Högra bilden Kerstin & "Ozzie"
Vänstra bilden Monika & "Ossian" högra bilden Anette & "Lava"(Olivia)Vänstra bilden "Lava" springer. Högra bilden alla fyra busar "Olga" bor i Danmark så hon kunde inte komma.
Vänstra bilden "Lava"(Olivia) jagas av "Ossian" och "Oswald". Högra bilden "Tuva" har stulit "Ozzie's" leksak och är mycket stolt, jagas av "Ossian" & "Oswald"

Inga kommentarer: