tisdag 15 december 2009

Lite av varje...

I helgen var det dags för årets STORA utställning, den största och finaste under året, Hund-2009. Där finns nästan allt. Jag var och handlade en massa nödvändigheter såsom, tuggben, halsband och koppel, karda, kam, stor vetbed/fiberfäll till Tuvas stundande valpning. För jag är säker på att hon är dräktig, så mycket har hon fyllt ut nu. Det känns jättespännande att se vad hon och Bazze kan lämna för valpar tillsammans. Ja åter till Hund-2009 som alltid en helt fantastiskt utställning, jag minglade runt och stannade och tittade på finaltävlingarna, var där från 09.00 till 18:30 puuh, lilla prinsessan Xonja (lundehund) var i lundehundsmontern hela dagen. Hon verkligen älskar all den uppmärksamhet och alla som klappar henne under en dag i rasklubbsmontern. Lundehundsklubbens monter är jättefin. Jättetråkigt att inte Springerklubben har kunnat ordna några fina vepor och köpt in lite tyg så man kunde ha en monter på denna jätteutställning och göra reklam för vår underbara ras. Kanske till nästa år?

Söndagen var jag ännu en gång till Hund-2009 men nu blev det bara att titta på Springer Spaniel. Fantastiskt så många fina hundar det var anmälda, det måste ha varit mycket svårt för domarna att välja ut sina vinnare. Det var verkligen högklassigt deltagande. Stort Grattis till alla vinnare. Jag hade inte anmält någon av mina, men jag hjälpte Carina Grandin med att visa Hoffedalsens Bozze och det gick finfint, han är så go och glad, verkligen superpositiv, så det gick jättebra trots att vi bara hade tränat några minuter innan vi gick in i ringern. Han blev 4:a i sin klass, domaren skickade ut halva klassen med 2:or så Carina blev mycket nöjd med först en 1:a och sedan placering. Grattis till Carina & Bozze.
Bilden är på Tuva när hon var 6 veckor, snart har hon egna små sötnosar att ta hand om.

1 kommentar:

Camilla sa...

Visst var det en rolig BIS-final att titta på? ;)
Trevligt o se dig igen.
Det är bara att höra av dig när du tycker att det ska fotas lite. Var ute igår o tog lite vinter bilder på mina flickor.
Ha det bra!