måndag 13 december 2010

Kom och se vår fina monter!


På lördag den 18 december och söndag den 19 december är det Stockholm Hundmässa. Platsen är Älvsjö på Stockholmsmässan. Det är Sveriges största hundmässa med bland annat hundutställning, freestyle, elitlydnad, barnens lekhörna med julpyssel & ansiktsmålning, rasklubbsmontrar och försäljning av allt som har med hund att göra. Tuggben, koppel, halsband, leksaker, hundmat, kläder till både dig och hunden, skor, hundsängar och mycket mycket mer, shoppa loss som en tok!!
På eftermiddagen är det stor show i finalringen med uppvisningar, utdelning av utmärkelser till årets polishund, narkotikahund, bragdhund. Ungdomarna tävlar om att bli svenska mästare i Juniorhandling. Tema för årets hundmässa är Nyår med glitter och glamour. Läs mer på www.skk.se.
Vi hälsar alla välkomna att besöka Springerklubbens NYA rasklubbsmonter som har STOR PREMIÄR!!!! Gång 6, monter 17. Där kan man snacka springer, äta lite godis, köpa vår nyproducerade springer almanacka vi har dessutom ett fantastiskt mässerbjudande på våra stamböcker med massor av bilder på springer spaniels. Så kom och besök oss på rasklubbstorget och berätta för alla dina vänner och bekanta om denna fantastiska hundmässa.
Till mina valpköpare har jag några fribiljetter som jag ger bort, kontakta mig så kan du gå in gratis. Först till kvarn...... OBS springarna bedöms på lördagen.

Inga kommentarer: