söndag 5 juni 2011

Norrköping & Club Show

Nyss hemkommen från en underbart trevlig helg tillsammans med Camilla Jannesson, Veronica Forsberg - Kennel Lost'n Found och Carina Grandin - Kennel Hoffedalen. Vi styrde kosan mot hundutställningen i Norrköping i lördags, det var supervarmt och vi försökte bara att hålla oss i skuggan så mycket som möjligt. Hundarna var jätteduktiga och visade sig jättefint trots detta. Vi sov över på Sörsjöns Camping, där även Springerklubbens Club Show avhölls idag söndag. Idag har det varit varmt men uthärdligt, en jättetrevlig utställningsplats, med gemytlig stämning hela dagen. Härligt att umgås med goda vänner och träffa alla andra trevliga springeruppfödare och springerägare. Tack alla för en jättfin dag med massor av applåder och glada tillrop till alla vinnare.
Resultat hittar du under respektive hunds bild.
Under dagen fick vi dessutom mycket trevligt besök av "Qelly" (Mountjoy Qurious Qelly) äg Karin Carlsson som bor i Norrköping. Det var jättetrevligt att träffa "Qelly" igen, det var ju i höstas på Funktionsbeskrivningen som vi sist sågs. Oj vad hon har blivit vuxen i kroppen på den här tiden. Karin berättade att de har gått på jaktkurs och nu apporterar hon vilt jättefint, bra jobbat!
Tack Camilla Jannesson för alla fina bilder. OBS om du klickar på bilderna blir de större, backa sedan med blå piltangenten längst upp till vänster för att komma tillbaka."Peppsi" (Mountjoy Precious Peppsi) äg. Carina Grandin - Kennel Hoffedalen. Very Good i Norrköping. Excellent och 2:a i unghundskonkurrensen på Club Show för engelsk rasspecialist, det var 8 deltagande hundar i hennes klass!

"Peppsi" fint visad av Carina i Norrköping.


"Tuva" (SEVCH Hi-Design's Special Edition). Very Good i Norrköping och Excellent på Club Show, tyvärr var inte "Tuva" riktigt i form idag, vi tror att hon var lite tagen av sitt löp som precis har kommit igång. Domaren ville placera henne i konkurrensen i öppen klassen, men hon var inte sig själv och hade inte den energi och driv i steget som krävdes att bli placerad.


"Peggy" (Mountjoy Painted Peggy) Excellent Norrköping och 3:a i konkurrensen. Excellent på Club Show. Som vanligt jättefint visad av Camilla Jannesson.


"Elin" (SEVCH LP2 Mountjoy Nimble Nina) Very Good i Norrköping. Ecxellent på Club Show och bästa jaktmeriterade!


"Svea" (Hornötorpets Chocolate Dream) debuterade i valpklass 4-6 månder, hon har precis blivit 4 månader och jag hade inte tränat tillräckligt. Trots detta så visade hon sig jätteduktig och tyckte att det var jätteskoj att vara iväg på utställning. Det är så bra att ta med sina unga hundar ut och se lite av världen


"Google" (Mountjoy Qindly Qeegan) äg. Angelika Olsson visades bara idag på Club Show och fick Very Good med en jättefin kritik. Men de fick inte riktigt till uppvisandet i ringen idag. Men när han var med i uppfödargruppen då stod och gick han såå fint!


"Google"


"Qelly" (Mountjoy Qurious Qelly)


"Qelly" (Mountjoy Qurious Qelly)

Inga kommentarer: