måndag 13 juni 2011

Vattenträning!

Christel & Felicia med "Ossian" (LP1 Mountjoy Oblivious Ossian), Åsa med "Sunny" (Mountjoy Qatchy Qloudy), och jag hade med mig "Elin" (SEVCH LP2 Mountjoy Nimble Nina), "Persson" (Mountjoy Pearly Persson) och lilla 4 månaders "Svea"(Hornötorpets Chocolate Dream) som för första gången skulle se vatten djupare än 15 cm. Underbart väder och mycket förväntansfulla hundar. Alla jobbade på mycket bra. Duktigast var "Persson" som apporterade både dummy och fågel helt perfekt och gjorde en långapport på ca 50 meter utan problem. Det är alltid knepigt att träna med andras hundar, för man säger och gör alltid lite olika, men det brydde sig inte "Persson" om utan han jobbade på med perfekta avlämningar och vattenpassionen är det inget fel på. Tack till Peder Holmqvist för att du har tränat "Persson" så fint, han skulle klara av ett vattenprov utan problem.

STORT TACK Felicia för jättefina bilder. Och tack till Christel, Felicia & Åsa för jättetrevlig samvaro, och att ni jobbar så fint med era hundar.

"Svea", "Elin" & "Persson" väntar ivrigt på att få jobba!


"Persson" ääälskar att simma!!


"Persson" apporterar trut.


"Persson" apporterar dummy.


"Ossian" med dummy


"Ossian" med Trut


"Svea" simmar för första gången! Hon simmade så fint och så självklart gick hon bara i och simmade ut och hämtade upp dummyn och lämnade av så fint


"Svea" ivrig fram till dummyn.


"Elin"


"Sunny" med dummy


"Sunny"

Inga kommentarer: