söndag 24 juli 2011

Utställning Köping.

Idag har VI varit iväg på Hundutställning. Vi var Johan, Kim & Felicia Andreé, Camilla Jannesson och hennes pojkvän Dennis Wahlberg, Lars & Mona Robin och jag själv. Vädret var verkligen INTE med oss, duggregn, hällregn och bara vanligt regnande toppat med kastbyar och allmänt blåsigt. Att det dessutom har varit så varmt innebar att alla hade för lite kläder med sig och vi var alla kylslagna och frusna efter att bedömningen var över. Inser att skall vi ha det såhär trevligt då måste jag skaffa ett betydligt större tält!! Men vi trängde ihop oss så gott vi kunde. Vi dukade trots vätan och kylan upp ett underbart lunchbord det blev lite knytkalas. STORT TACK till Mona som hade gjort en underbar kycklingsallad och fixat med bröd och goda pålägg, ljuvlig blåbärskaka och hemgjord fläderblomsaft. Helt fantastiskt. Lite kaffe och te fanns kvar som värmde skönt. Det var så mycket mat att massor fick åka med hem igen. Lagom när vi skulle packa ihop så bröt solen igenom lite och regnet upphörde!! Skönt att slippa packa ihop i hällregn, men solen hade gärna fått komma lite tidigare.


Först ut var "Qompis" (Mountjoy Qareful Qonrad) i unghundsklass hanar. Äg. Lars & Mona Robin. Han debuterade på utställning med Excellent och tvåa i sin klass, sedan fick han dessutom ett CK (Certifikatkvalité) Jösses vad glad jag är. Vilken debut!! STORT TACK Mona & Lars att ni kom med och att ni hade tränat honom så fint för han uppförde sig exemplariskt i ringen. Det förgyllde min dag enormt. Foto: Johan Andreé


"Peggy" (Mountjoy Painted Peggy) visad av Camilla var nästa hund till bedömning även hon i unghundsklass men för tikar. Hon visade sig mycket bra trots ihållande regn. Excellent och tvåa i sin klass, även hon med CK! TACK Camilla för som vanligt välvisad hund. Bilden från en tidigare utställning!


"Elin" (SEVCH LP1 Mountjoy Nimble Nina) startar i jaktklass och hon fick Excellent och stod som 1:a i sin klass med CK! Bilden är från en tidigare utställning!


"Tuva" (SEVCH Hi-Design's Special Edition) mor till "Qompis" var sist ut och hon visade sig så fint me Camilla, och även hon fick Ecellent och blev 2:a i sin klass med CK! Slagen endast av Josefins Hamiltons hund "Casey" (Cloette's Love Zupreme) som sedan tog sitt första CERT och blev BIM. STORT GRATTIS till Josefin som förutom "Caseys" fina resultat fick mamma "Lexie" (SEUCH Cloette's Joy to the World) som trea i bästa tiklass!
Sammanfattningsvis en toppendag trots regn & rusk. Tack till er alla för att ni ville hänga med på detta äventyr. Ett extra stort tack till Johan som ställde upp med bil.

Inga kommentarer: