lördag 3 december 2011

Jasmine parad mm.

Jasmine är parad! Idag och i torsdags. "Jasmine" (SEVCH LP1 Cloette's Passion For Pleasure) är parad med "Louis" (Astrospring's Mercurius). "Jasmine" och "Peggy" (SEVCH RLDN Mountjoy Painted Peggy) började att löpa samtidigt. Det blir lite för intensivt med två kullar exakt samtidigt. Så det blir valpar efter "Jasmine" i vår och "Peggy" får vänta lite. Valparna föds i början av februari och valparna blir leveransklara i April.
"Louis" är en arbetsglad och energisk hund. Han har gjort ett utmärkt MH. Godkänd i anlagsklass viltspår. Han har även klarat av inträdesprovet för att bli räddningshund, nu står han som första reserv att komma med på kursen i vår. Han är vänlig och snäll med andra hundar. Social och kontaktsökande med människor. Fungerar utmärkt med andra djur och är allmänt en lyhörd och följsam hanhund. Excellent på utställning. Härstamningen är utmärkt, det formligen kryllar av vackra och arbetsglada släktingar på alla håll och kanter. Mer info om den väntande kullen kommer snart på valpsidan.

Astrospring's Mercurius

Astrospring's Mercurius

Astrospring's Mercurius MH-spindel. Det röda är medelvärdet för springer spaniel. Det som är utanför det röda är mer än medelvärdet för vår ras. Det som är innanför är mindre än medelvärdet.

2 kommentarer:

Susanne Norman sa...

Lycka till med den kommande kullen!
önskar Susanne Norman

Monika Jansson sa...

Tusen Tack! Louis är så trevlig och snygg. Det är jättespännande. Det är väl snart dags för dina tikar att bli parade? Monika