torsdag 26 april 2012

Nybörjarprov de 14 April.

"Peggy"
Den 14 april var det debut för den nya provformen Nybörjarprov B! Det kändes som en stor ära  att vi i Springer Östra fick anordnade det första provet. Domare för dagen var Torbjörn Augustinsson som även han blev historiskt genom att var den första domaren som dömde de första hundarna.
"Peggy" (SEVCH RLD N Mountjoy Painted Peggy) och jag startade som nummer ett. Jag bröt efter en stund för hon upplevde hela situationen som jobbig och presterade långt under sin kapacitet. Hon har fortfarande lite dålig känsla i provsituationen efter att hon blev illa stungen av jordgetingar på sitt första Grundprov.
Först bar det nedför......
"Elin" (SEVCH LP2 RLD N Mountjoy Nimble Nina) gick ut som startnummer sju och hon gjorde absolut inte sitt bästa arbete, men det räckte ändå till ett Godkänt Nybörjarprov B! Vilken härlig känsla att få sin hund godkänd i denna nya provform. STORT GRATTIS till Veronica Forsberg och "Peppsi" (SEVCH Accounts Opportunity) som blev historiska genom att bli den första hunden som blev godkänd. Ni är å duktiga.

Svalka sig lite......


........och sedan bar det uppför.


Fin stadga i skott och kast och stor koncentartion på markeringen.

 
Lika fin stadga i andra skottet och kastet.


 Godkända hundar
King's Regal, Accounts Opportunity, Mountjoy Nimble Nina, Zetastar Loyal Gyllis
Provledare & Skytt: Lars Persson - Domare Torbjörn Augustinsson

Inga kommentarer: