måndag 21 maj 2012

Utställning i Ulriksdal.

Vi styrde kosan mot underbart vackra Ulriksdals Slott och utställning i SSRK's regi. Regnigt och blåsigt var det mest hela dagen. Men humöret var på topp. Först ut var "Ossian" (LP1 Mountjoy Oblivious Ossian) som tävlar i öppen klass. Han var snubblande nära att få CK, han kom god tvåa i sin klass med excellent. Efter bedömningen gick matte Christel för att rasta honom, då kastade han sig i ån med täake och allt. Därför kommer här en fin huvudbild på badpojken. Vattnet var inte helt rent och den fina frisyren försvann snabbt i vattnet.

Sedan var det dags för "Elin" (LP1 SEVCH RLDN Mountjoy Nimble Nina). Hon tävlar i jaktklass och där fick hon CK och blev bästa Jaktmeriterade springer. Lite senare i de stora finaltävlingarna blev hon BIS-2 Jaktmeriterad. slagen av en mycket vacker flat coated retriver.


Sist ut var "Peggy" (SVECH RLDN Mountjoy Painted Peggy) som tävlar i öppen klass. Hon blev mycket god 4:a i sin klass med excellent. En jättetrevlig utställning trots regnet. Tusen Tack Camilla Jannesson som visade Peggy jättefint. Stort tack till Isabell Åmark som tog fina bilder. Tack Christel Andreé för trevligt sällskap och att du håller "Ossian" i så fint trim.

Inga kommentarer: