lördag 16 november 2013

Ragnar söker nytt hem!

"Ragnar" (Mountjoy Residential Ragnar) söker nytt hem! 
"Ragnar" har stor potential. Han är grundtränad i lydnad, rallylydnad och spår. Jaktträningen är påbörjad och han lyssnar fint på pipan. I övrigt är han en glad och social hund som gärna kryper upp i soffan och gosar.Han är höftledsröntgad med A. Han är mentalbeskriven och funktionsbeskriven och är skottfast. Han är godkänd i anlagsklass viltspår. Vi ska snart starta i rallylydnad nybörjarklass. Han är van vid att åka bil, buss och tåg. Han är enkel och lättsam på alla vis. Säljer honom helst till någon som vill träna och tävla. Men det viktigaste är att han får ett aktivt hem, tävling är inte ett krav.
Flera hundar i kullen visar fina anlag för arbete två har godkänd anlagsklass viltspår, två har Rallylydnadsdiplom i nybörjarklass, en har godkänt nybörjarvatten.En har CK och två har very good på utställning. Sex av sju valpar är höftledsröntgade och alla har A. 
"Ragnar" kan gå väldigt långt inom Bruks (Spår-Sök-Rapport), Lydnad och Rallylydnad. Han visar fina anlag för jakt. han är en vacker hund och jag planerar utställningsdebut i januari.
Om du är intresserad av "Ragnar" kontakta mig per mail monnejansson@gmail.com eller ring 073-703 92 49. Du kommer garanterat att få support och även hjälp med träning och trimning av mig så länge du själv vill.
Inga kommentarer: