onsdag 30 april 2014

Rallylydnad x 4, Utställning och Viltspår!

Vet inte riktigt var jag ska börja. Det har hänt så mycket! Resultat har strömmat in från alla håll och kanter. STORT GRATTIS till er alla. STORT TACK för bilder, resultat, hjälp med handling mm mm. 
Se alla resultat nedan.
Från Norge kom underbara nyheter! "Qalle" (NOVCH Mountjoy Quinderd Qarl) har varit på utställning. Han kom tvåa i öppen klass konkurrensen med Excellent. Han blev verkligen slagen på målsnöret, det var så nära att han vann klassen! Han blev därmed NORSK VILTSPÅRCHAMPION!  "Sascha" (Mountjoy Relaxed Roxanne) debuterade i öppen klass och hon fick också Excellent. STORT STORT GRATTIS Ann-Sophie Lindahl, "Qalle"  & "Sascha"!

"Kino" (Mountjoy Scurry Simon) ägare Magnhild Löfstedt kennel Belgarbos. Trots att han bara är 10 månader har "Kino" och Maja fått Godkänt i Anlagsklassen på Viltspårprov. Kvalificerat resultat i Rallylydnadens Nybörjarklass. Och på debuten i officiell klass på utställning så blev de 3:a i juniorklassen med Excellent! STORT STORT GRATTIS Maja & "Kino" för underbara resultat. Vilken rivstart ni har gjort, var ska detta sluta? Tack Veronica Forsberg för bilden.
"Arlo" (Mountjoy Sagacious Sander) ägare Britt Marie Webster, har debuterat i Rallylydnad. Och vilken debut ni gjorde! De startade både förmiddag och eftermiddag i Kungsör. Två kvalificerande resultat i Nybörjarklassen på första försöket, endast 10 månader ung. STORT STORT GRATTIS Britt Marie och "Arlo" Tack Britt Marie för bilden.
"Ruth" (RLD N RLD F RLD A Mountjoy Rebellious Ruth) och jag åkte till Vallentuna BK. Vi skulle tävla i Avancerad Rallylydnad. Rundan kändes helt ok. Men det visade sig att den var riktigt bra. Vi fick 90 poäng och kom 3:a i klassen! Det var även den tredje kvalificerande rundan i denna klass för "Ruth" vilket innebar att vi fick Rallylydnadsdiplom i Avancerad klass. Jag vill passa på att gratulera Veronica Forsberg, kennel Lost'n Found  och "Pepsi" (SEVCH RLD N RLD F Accounts Opportunity) som också fick kvalificerat resultat i samma klass. STORT GRATTIS Veronica & "Pepsi" Tack Veronica för bilden.

1 kommentar:

Arlo sa...

Vilket vinnargäng vi Moutjoyare är!