söndag 29 juni 2014

Kino SEVCH!

Mer viltspårresultat strömmar in! Magnhild Löfstedt åkte ner till Springernatta  i närheten av Göteborg. Hon hade med sig "Ragnar", "Kino" och "Bibbi". Det är en tävling som startar klockan 19.00 på lördagen och avslutas vid 15.00 på söndagen och då har alla gått två spårprov. Det var svåra prov med lite extra knepigheter. Men trots detta så spårade "Kino" så fint att han knep 2 stycken 1:a pris! Han blev därmed Svensk Viltspårchampion endast 12 månader gammal! Stort stort grattis Maja och "Kino" vilken guldklimp du har och du förvaltar honom så oerhört fint.
"Ragnar" fick 2 x 2:a pris. Och "Bibbi" (Belgarbo's Bibiana In Vita) fick 1 x 2:a pris och 1x1:a pris. Stort tack Maja för att du har tränat "Ragnar" så fint de senaste veckorna. Och att du tog med honom på detta spårprov. Han har fått med sig massor av erfarenheter.
Jösses vilken vecka det har varit. Summa summarum: Två nya viltspårchampions.  Tre 1:a pris i öppen klass, två 2:a pris i öppen klass och två godkända i anlagsklass! Det är helt fantastiskt. Det blir ett svårslaget rekord!
SEVCH Mountjoy Scurry Simon "Kino" ägare Magnhild Löfstedt kennel Belgarbos
"Ragnar"
"Bibbi"

Inga kommentarer: