lördag 22 november 2014

Utställning i Åre dag 1.

Igår for Camilla Jannesson och Isabell Åmark mot Åre och dubbelutställning arrangerat av Svenska Spaniel och Retrieverklubben. Med sig har de ett helt gäng springer spaniels.
Idag var det dags för den första dagens bedömning. 
Först ut var det valpklass och där deltog "Trudy" och "Tilly" som bor i Hallen en bit från Åre. Trudy" kom tvåa i klassen med Hederspris och "Tilly" kom 3:a. Nästa klass var juniorhanar  där gick det mycket bra för "Bilbo" som vann sin klass med sju stycken deltagare, och han fick CK! I samma klass var även "Danny" (Lindcroft Legendary Lance) med och han fick Excellent i sin debut endast 9 månader gammal. "Kino" var nästa hund att äntra ringen i unghundsklass hanar. Han kom två med CK, härligt! Nu var det dags för Bästa hanhundsklass där all hundar som har fått CK får tävla. Och "Bilbo" blev 3:a i bästa hanhundsklass!  Hanhundarna klara då var det dags för tikarna. Först ut av "våra" hundar var "Dextra" som jag samäger med Elin Söderlind kennel Lindcroft. Hon vann sin klass med Excellent. Nu var det dags för "Peggy". Jag fick rapport att hon var på väg in i ringen, jag bet på naglarna och kunde andas ut för hon fick excellent. mer nagelbitning och pling i telefonen hon vann sin klass med CK! följdfrågor vem vann Juniorklassen... ånej den snygga tiken! Mer nagelbitning och pling i telefonen, hon blev 3:a bästa tik med CERT! Jösses vad glad jag blev, tårarna rann och telefonen plingade igen, "lever du" stod det på displayen. Ja jag lever, är bara såå glad, så glad. Sedan var det dags för Peggy att tävla om bästa jaktmeriterade och Peggy blev BIR, så då ska hon in i finalringen och tävla om BIS-jakt. jag håller tummarna för en placering där!
"Trudy" (Mountjoy Tainted Trudy) fint visad av Isabell Åmark som jag samäger "Trudy" med.
"Tilly" (Mountjoy Thrilled Tilly) ägare Susanne Bäck-Wallström. Här är hon 7 veckor, har inget mer nytaget foto.
"Bilbo" (RLDN Mountjoy Scallywag Sam)  3:a BH CK
"Kino"(SEVCH Mountjoy Scurry Simon) ägare Magnhild Löfstedt 2:a ukl och CK


"Dextra" (High-Score I Saw The Sign) ägare: Elin Söderlind kennel Lindcroft och Monika Jansson kennel Mountjoy. 1:a ukl med Excellent.
"Peggy" i den individuella bedömningen.
"Peggy" (SEVCH LP1 LP2 RLDN RLDF RLDA Mountjoy Painted Peggy) 1:a ökl CK, 3:a BT CERT och BIR-jaktmeriterad.
"Peggy"  i vinterlandskapet med sina fina rosetter.
Hela gänget i Åre! Från vänster: "Trudy", "Dextra", "Danny", "Kino", "Bilbo" och "Peggy"
"Danny" (Lindcroft legendary Lance) e. SEUC(u)CH SEVCH LP1 Mountjoy Particoloured Perry u. RLDN RLDF Mountjoy Rapid Rapunsel. Excellent juniorklass.
Rosettskörden!

Inga kommentarer: