måndag 26 september 2016

Utställning Åland 2016

Jag och Camilla lastade bilen och for mot Grisslehamn för överfart till Åland. Vi åt mycket god mat på färjan, handlade i tax-free shopen. Vi fick en fantastiskt fin resa genom det Åländska landskapet innan vi kom fram till vår stuga i Mariehamn. Uppstigning vid 06.00 och avfärd mot Eckerö vid 07.00. Vi var på plats i god tid och kunde i lugn och ro boa in oss, fika mm.
Det började med Bilbo och han vann sin klass med CK! Och innan jag riktigt hade förstått vad som hände så var han Bästa hane med CERT, CACIB och BIM för det var bara två hanar i championklass som fick CK. Ingen hane i de andra klasserna hade fått CK. Lite bilder hann jag med.
Direkt var det dags för Betty i juniorklass och hon vann sin klass med CK! Trudy blev 2:a i sin klass med CK. Tuva vann sin klass med Very Good.
Jag visade Trudy och Camilla visade Betty och de blev placerade i bästa tik båda två. Trudy 3:a och Betty 4:a! Min lillsnutta placerad i bästa tik. Jösses vad glad jag blev. Tyvärr blev det inga bilder eftersom vi var inne i ringen samtidigt.
Bilbo gick sedan in i tävlan om BIR och BIM och de fick stå, gå och springa. Domaren kollade och tittade och till slut hade hon bestämt sig för att Bilbo skulle bli BIM. Stort grattis Lena LIndh-Carlsson till BIR med fina Fern!
Stort tack till alla svenska medtävlare som vi hade så trevlig med. Lunchade ihop och pratade hund och hade allmänt trevligt. Tack Eva Wiklund, Petra Floryd, Christina Filen, Camilla Lundholm, Lena Lindh-Carlsson för en mycket trevlig dag.
Till slut kunde vi åka till färjan, promenera med hundarna och till slut köra ombord.
Upp till Tax-Free igen och köpa några småsaker. Sedan en trevlig buffe och ner till bilen och resan hem började närma sig sitt slut.
Vi var båda väldigt trötta men mycket glada och belåtna. 
Tack Camilla för en underbar resa med god mat, trevlig samvaro, fina vyer, vackra bilder och fantastiska resultat.
"Bilbo"  -  SEU(u)CH SEVCH SE JV-14 RLDN RLDF Mountjoy Scallywag Sam
"Bilbo"
"Bilbo"
"Bilbo"
 
BIM "Bilbo" (SEU(u)CH SEVCH SE JV-14 RLDN RLDF Mountjoy Scallywag Sam) BIR "Fern" (SEU(u)CH NOUCH Melverly Bang Tidy) ägare Lena Lindh-Carlsson BIR

SEU(u)CH SEVCH SE JV-14 RLDN RLDF Mountjoy Scallywag Sam

Camilla & "Bilbo" 
 
"Bilbo" 

"Bilbo" hans dotter "Betty", farmor "Tuva och faster "Trudy"

"Bilbo", "Betty" (Cloette's Colour My Dreams), "Tuva" (SEVCH Hi-Design's Special Edition) och "Trudy" (SEU(u)CH NOUCH EUR JW-15 RLDN Mountjoy Painted Trudy)

"Tuva"

"Tuva"
   
"Tuva"

Inga kommentarer: