söndag 19 februari 2017

Överraskningsfest!!

Veronica Forsberg ringde mig för några veckor sedan och frågade om jag och Camilla ville komma över på en bit mat! Självklart tackade jag ja till ett sådant trevligt erbjudande. Efter några dagar meddelade Veronica att även Camilla kunde den dagen.
Jag skulle hämta Camilla 17.15 för vi skulle vara hos Veronica klockan 18.00. Någonstans tänkte jag fel och tänkte att jag skulle åka hemifrån 17.15. Så vi blev försenade från start. Men det var bara att bita i det sura äpplet och be om ursäkt per telefon och meddela att vi blev lite sena. 18.30 kom vi fram till Veronica och jag noterade alla bilar som stod på deras uppfart. Jaha konstaterade jag till Camilla, så är det när Veronicas söner har tagit körkort och alla har en egen bil. Och kompisarna är på besök. 
Vi travade in och tog av oss ytterkläderna, och helt plötsligt kastar sig fem personer fram och ropar hallå/överraskning! Jag blev först chockad och bara stirrade på dem.... Sedan kom det ett STORT fånigt leende när jag såg att Ann-Sophie från Norge var där tillsammans med Gunbritt Börjesson, Carina Grandin, Magnhild Löfstedt och Åsa Nybäck-Nakell. Jösses vad kul, vilken otrolig  överraskning. Sedan blev min förvirring total när de kom fram med ett stort fint gratulationskort med 32 namn från vänner/valpköpare som hade skrivit under. De lyckönskade mig och Peggy till Årets Springer! Jag blev så rörd att jag blev helt stum och det snurrade till lite i huvudet. Det blev så mycket att ta in på en gång. All denna kärlek och omsorg som strömmade mot mig med kramar i massor var dock helt underbar.

Middag stod på schemat och det var ett överdådigt bord med 10 kg skaldjur som Ann-Sophie hade fiskat själv. Och fyllt sin resväska och handbagage med när hon flög från VästNorge till Arlanda. Krabba två olika sorter, havskräftor,  rökta räkor och vanliga räkor, blåmusslor och pilgrimsmusslor. Pajer, såser, grönsaker, bröd. Det var en fest värdig en femstjärnig restaurang. Vilket överdåd, vilken lyx. Vi lät oss alla väl smaka.
När vi hade ätit ett tag kom nästa överraskning, en tavla överräcktes. Inte vilken tavla som helst utan en underbar målning av Peggy. Så fantastiskt fin och på pricken Peggy! Sakta kom det fram att planeringen för detta har pågått i två månader och att ingen av de 32 personerna hade försagt sig. Jag anade ingenting!

Ni är alla helt underbara! Tack, tack, tack, tack, tack till er alla!  En magisk kväll, ett minne som jag för alltid kommer att bära med mig. Tavlan kommer alltid att påminna mig om er och er fantastiska gåva, den kärlek och omsorg ni har visat mig.
Kramar i massor till er alla. 
TACK!
Ren lycka!

"Peggy" (SEU(u)CH FIUCH SEVCH LPI LPII RLDN RLDF RLDA RLDM Mountjoy Painted Preggy)  - ÅRETS SPRINGER 2016 -
 

Inga kommentarer: