lördag 4 februari 2017

Utställning i Mjölby SSRK.

I fredags for jag och Camilla Jannesson mot Linköping. Siktet var inställt på Scandic Väst och övernattning. Vi checkade in sedan tog vi en tur på stan och åt lite god mat. Hopp i säng för tidig uppstigning med underbar hotellfrukost. Sedan avfärd mot Ridhuset i Mjölby och SSRK's utställning. Vi hade en underbart trevlig dag med många kramar och glada tillrop. En härlig stämning runt ringen och en mycket positiv och generös domare som gjorde att alla raggade handlers till höger och vänster och till slut hade alla tikar fått varsin handler till Bästa tik! Vi fick till och med beröm av ringsekreteraren som berömde oss och var imponerad av den fina stämningen och den stora generositeten utställare emellan. Då blir man stolt att vara springerägare/uppfödare.
Nedan ser du hur det gick för oss.
 "Sonic" (Sieger's Yuo're My Hero) ägare Camilla Jannesson & Monika Jansson. BIR-valp med Hederspris och BIS-1 valp 4-9 månader! Stort stort grattis Camilla! Stort grattis, och tack ännu en gång för vår guldklimp Jessie och Vibe på kennel Sieger's!
"Yaffa" (Mountjoy Yappie Yaffa) blev BIR-valp med Hederspris och BIS-2 Valp 6-9 månader.

"Kino" (SEVCH LP1 RLDN RLDF RLDA Mountjoy Scurry Simon) ägare Magnhild Löfstedt. Kino vann öppen klass med CK. Blev 2:a Bästa hane med CERT och CHAMPIONAT! Jag är så oerhört glad! Stort stort stort grattis Magnhild till championatet till din fina, goa och duktiga kille. Vilken underbar start på 2017!

En superglad Camilla som har visat honom på så många utställningar. Han har gått från klarhet till klarhet.  Stort stort tack Camilla för att du visar honom så fint. Stort tack Magnhild att du matchar honom så fint.
"Peggy" (SEU(u)CH FIUCH SEVCH LP1 LP2 RLDN&F&A&M Mountjoy Painted Peggy) vann jaktklass med CK och BIS-1 jakt!

 
"Gin" (SEVCH RLDN Mountjoy Unclouded Unity) ägare Veronica Forsberg. "Gin" vann öppen klass med CK och blev 3:a bästa tik med ResCERT! Stort stort grattis Veronica och "Gin"

Camilla och "Gin"med fina rosetterna! Gin visades av Camilla för Veronica jobbade."Tuva" (SEVCH Hi-Design's Special Edition) ägare Camilla Jannesson. 2:a Veteranklass med CK! Stort grattis Camilla och "Tuva"

 

Inga kommentarer: