lördag 21 juli 2018

Utställning i Västerås!

Idag for jag iväg till Västerås och hundutställningen i SKK's regi. När jag hade fått upp tältet så kom Camilla Jannesson med "Sonic" och sin supergulliga dotter Cornelia. Mormor Lotta Jannesson var också med för att passa Cornelia när Camilla var i ringen. Efter en stund anslöt även Jenny Jadsjö  med kamera och glatt humör. Hon var ändå på genomresa för hennes dotter Emelie har varit på Hundungdomens riksläger en vecka med Bilbo. Och hon behövde skjuts hem. Så Jenny mellanlandade hos oss några timmar.
Lotta och Emma Hallin ställde ut "Molle".
Stort tack Camilla för hjälp med att visa Audrey, ställa upp hundarna så fint vid fotograferingen och härlig samvaro. Stort tack Jenny för fotograferingen och trevlig sällskap. 


 
"Sonic" (Sieger's You're My Hero) ägare Camilla Jannesson och Monika Jansson. 1:a öppen klass med CK och 3:a bästa hane med ResCERT! Stort stort grattis Camilla och "Sonic"!

"Molle" (SEU(u)CH Mountjoy Ticklish Timothy) ägare och handler Lotta Hallin. 3;a i championklass med CK. Stort grattis "Molle" och Lotta!


"Audrey" (Mountjoy Active Audrey) ägare Karin Norrby och Monika Jansson. Handler Camilla Jannesson. Hon blev 4:a i juniorklass med excellent. Stort grattis Karin och "Audrey"!

Supervarmt så kyltäcket var mycket uppskattat!

"Dutten" (Lindcroft Olympic Odette) ägare Monika Jansson och Elin Söderlind. Handler Monika Jansson. Debut i officiell klass och hon fick Excellent i juniorklass. Jag är jättenöjd!

Lite ivrig och vild i början men sedan skötte hon sig så fint!
"Yaffa" (RLDN Mountjoy Yappie Yaffa) ägare och handler Monika Jansson. Debut i öppen klass och hon fick Excellent. Jag är mycket nöjd.


Inga kommentarer: