söndag 26 april 2009

Fodervärd till Olivia sökes + Bilder på O-kullen 9 veckor

Tiden bara flyger iväg på våren och med 4 livliga valpar hemma så försvann veckorna i ett nafs. Nu är valparna 10 veckor.
Oswald har nu flyttat hemifrån och han bor numera i Gävle hos Lizette & Nina. Stort lycka till med Oswald.
Olivia som jag tror mycket på söker jag en fodervärd till. Helst halvfoder vilket innebär halva priset + att jag får ta en (1)valpkull. Jag söker någon som vill tävla i någon gren såsom Agility, Bruks, Lydnad, Freestyle eller Grundprov/Jaktprov. Jag ställer mer än gärna upp med allt jag kan, med regelbunden träning tillsammans i valfri gren. Agility är jag inte så kunnig på, men jag vet andra som är det och jag hjälper till att förmedla bra kontakter. Jag vill ha någon som jobbar och meriterar henne, är du inte intresserad av utställning så är det helt ok, jag ställer så gärna ut henne själv. Olivia är så underbart rar, hon är den keligaste, hon är nyfiken och påhittig, tar ofta täten i den lilla valpflockan, men är också den som håller mest kontakt.
Ossian blir kvar här hemma, och Olga skall flytta till Danmark helgen 8-10 maj.

Varje morgon åker vi iväg med bilen med allihopa och går en promenad och efter det sitter jag och valparna i skogen och upptäcker allt möjligt tillsammans. De tränar att gå i koppel varje dag. De har varit med till jobbet och hälsat på i garaget mm. En promenad på Solvalla för Olivia. Sitta med och titta 1 timme när matte har avslutningskurs för Grundkurs 1 + en promenad hem för Ossian. Följa med husse och hälsa på alla när han köper bilreservdelar för Olga. Ja det är viktigt att de får komma ut själva och se saker. Så nu försöker de själva att hoppa in i bilen. De bara vill ha koppel och halsband på sig, för det betyder rolig promenad. De kommer så fint när man ropar på dem. De har även lärt sig att förstå hundspråk, Xonja vår lundehund är en mästare i detta, liksom Iris lektanten, mamma Elin som nu säger NEJ, inget diande mer, men putsning och omvårdnad av mamma får de varje dag.

Bilderna när de var 9 veckor, uppifrån och ner Ossian,Oswald, Olga och Olivia.Inga kommentarer: