fredag 17 juli 2009

Puma parad!

Nu har vi varit i Trondheim, Norge och "Puma" är parad. Jag börjar från början. Bilen packades madrassen bäddades i combin ifall jag blev trött och behövde sova på vägen. Jag startade direkt efter jobbet klocka 16.00, Hundarna blev mycket nöjda och belåtna över den nybäddade madrassen. Mil efter mil åkte vi genom ett sommarfagert Sverige upp över Sundsvall, mot Östersund, och färden fortsatte till Åre och då var klockan nästan 01.00 på natten och hundarna fick dela med sig av madrassen, det var dags att vila lite.
Tidigt på morgonen startade vi åny vår resa mot Trondheim och vi hittade vår camping utan problem. Efter att vi installerat oss i stugan, jag hade duschat och maten hade blivit serverad för både två och fyrbenta så kände vi oss förväntansfulla - åtminstone jag:-). Apollo kom tillsammans med hans familj och han var precis så trevlig som jag hade fått rapport om. Efter en stund kom även Vanja kennel Winton för att hjälpa till. Det gick så smidigt och bra och dagen efter var Puma ännu mer välvillig mot Apollo och det blev en bra parning ännu en gång. Nu var det dags att styra kosan hemåt igen. Det kändes lätt att åka hem när allt flöt på så bra med parning mm. Men visst det är långt att köra 80 mil på en dag.
Jag passade på att stanna till på Svingelskogen och titta på "Jippie's" (Mountjoy Nibbly Nitty) valpar på hemvägen. Och sedan blev det ett superkort stopp hos kennel Wild At Hardt, för att titta på Malins två fina lundetikar.
Det var en underbar resa med fantastiska vyer, och framförallt att träffa så otroligt trevliga och generösa männsikor som Lena Kristin Vold & Frode Amdal som äger "Apollo" och underbara Vanja Sliwa och Dag Harald Hassel kennel Winton båda familjerna sköt upp sina semstrar för att hjälpa till med denna parning. Jag vill skicka er en stor kram och ett MEGASTORT TACK! Nu hoppas vi alla på en fin kull.
Klicka på bilderna om du vill se dem lite större.
Till vänster: "Apollo" (Winton Man In The Moon) Till höger: "Puma" & "Apollo"
Till vänster: "Apollos" vackra mor "Liza" (Ch Barecho Fly Me To The Moon) Till höger: "Puma"


"Puma" och hennes kompisar "Tuva" med röd sele och "Elin" brun/vit.

1 kommentar:

Mitt Blogglandia sa...

Takk for sist! så fint at du og hundene hadde en grei tur hjem! Vi gleder oss til å (forhåpentligvis) følge med på Pumas voksende mage! :) Hilsen fra Apollo med familie