lördag 4 juli 2009

Valpar planeras runt v 38!!!!

Jag har fått den stora förmånen att låna "Puma" (LP1 Hi-Design's Puma Limited Edition) för en kull valpar. Och så fort Karin Norrby (Kennel Hi-Design's) och jag hade talat om det så började "Puma" att löpa. Jag tycker att det blir lite nära mellan O-kullen och detta som blir P-kullen. Men ibland blir inte allt som man planerar, jag kan bara inte missa detta otroliga tillfälle att få låna "Puma" till en kull nu. Jag lovar att P-kullen ska få precis lika mycket uppmärksamhet och hjälp på vägen som O-kullen får.

"Puma" på Springer Östra Cup där hon blev BIS Dual Purpose (jakt & utställning)

Far till valparna är en ung hane som jag har haft ögonen på ett tag. "Apollo" (Winton Man On The Moon) förenar en mycket god exteriör med utomordentliga arbetsegenskaper. Och till vardags är han den jättegoa, trevliga och okompliserade sällskapshunden. Att hans mor har precis samma egenskaper, god exteriör och utomordentliga arbetsegenskaper är ju ett extra plus.

"Apollo" BIS-2 Spanielklubbens huvudutställning 2009!

Läs mer på min "NYA" hemsida www.mountjoy.se. Ni får ha lite överseende med den nya sidan då den är under uppbyggnad så det är lite småfel här och där. Meningen är att jag skall lära mig att sköta små uppdateringar etc på egen hand, men just nu får jag fantastik hjälp av Leif Thornestedt som är otroligt tålmodig och kunnig. TACK "Leifi"

Inga kommentarer: