måndag 16 mars 2015

Utställning i Strägnäs.

I söndags var vi till Strängnäs på hundutställning i Svenska Kennelklubbens regi. Jag och Camilla samåkte med Veronica Forsberg. Alltid lika trevlig med sällskap på resan. När vi var på plats så mötte även Maria Harling och Magnhild Löfstedt upp med Tuva och Kino. Jag hade med mig Bilbo. Trudy var med som sällskapsdam och för att socialisera sig lite Hon ställdes inte ut då jag och Isabell hade missförstått varandra och det slutade med att ingen skickade in anmälan. Nästa utställning ska vi ha mer koll.

Alla tre hundarna fick fina omdömen med Excellent. Bilbo placerade sig som tvåa i sin klass med CK. Både Kino och Tuva kom 5:a precis utanför placering.
Grattis till Veronica som fick en klasseger och CK med Cider och Excellent med Loka.

Stort tack till Maja och Maria för att ni kom och visade era hundar. Stort tack till Camilla för handling av hundarna och fotografering, Stort tack Veronica för fotografering. Sammanfattningsvis kan jag bara säga att det var en härlig dag med massor av vänner som vi minglade med. Massor av vackra hundar att titta på. Fin och luftig utställningsarena och duktiga funktionärer så allt flöt på smidigt och proffsigt. 
Här kommer lite bilder från dagen. Fler bilder kommer imorgon.
"Bilbo" (RLDN SE JV-14 Mountjoy Scallywag Sam)

"Kino" (SEVCH RLDN Mountjoy Scurry Simon) ägare Magnhild Löfstedt

"Tuva" (Mountjoy Taffy Torrie) ägare: Maria Harling.

"Trudy" (Mountjoy Tainted Trudy) ägare Isabell Åmark och Monika Jansson

Trudy 11 månader
 

Inga kommentarer: