söndag 6 september 2015

En otrolig helg! Del 2 - Norsk Spaniel Klubbs utsällning.

I fredags eftermiddag for vi iväg mot Oslo/Norge för vi skulle på utställning. Vi var Lee Pohl, Camilla Jannesson och undertecknad Monika Jansson. Vi hade bokat rum på Scandic i Sjölyst och anlände rätt sent på kvällen. Väl installerade på hotellet och frukostpåsen beställt stupade vi i säng. 
Tidig start på morgonen mot Letohallen och Norsk spanielklubbs utställning. Vi hittade dit hur lätt som helst för Camilla var en excellent kartläsare. Parkering nära hallen och snart var vi installerade och klara för utställning. 
Först ut var "Bilbo" och han fick en fin fjärdeplacering i öppen klass hanar med excellent.
 
SEU(u)CH SEVCH SV JV-14 RLDN Mountjoy Scallywag Sam) och Camilla.
Sedan var det dags för "Trudy" att äntra ringen. Det började bra med ett excellent. och hon vann sin klass med CK!! Suveränt. Åhh vad glada vi blev jag och Lee, vi samäger henne och Camilla visar "Trudy" som är en dotter till hennes egen hund "Tuva". 
 
"Trudy" (RLDN Mountjoy Tainted Trudy) och Camilla.
Dags för "Tuva" att gå in i veteranklass och hon vann också sin klass med CK.
"Tuva" charmar domaren.

"Tuva"

"Tuva" (SEVCH Hi-Design's Special Edition) ägare Camilla Jannesson.
 Snabbt scenbyte, jag tog "Tuva" och Camilla tog "Trudy" i bästa tikklass. "Tuva" blev avtackad direkt men "Trudy" blev utplockad. Jag och Lee slutade att andas så spännande var det. Till slut blev det så att hon blev 4:a i bästa tikklass med ResCert! Jättebra. Vi var så glada alla tre!
Det blev dags för Tuva att tävla med hanhunden om bästa veteran. Hon blev då BIM veteran med en fin rosett ! Härligt. Stort grattis Camilla!
"Tuva" med BIM rosett och Camilla håller CK rosetten och "Trudy" med fina ResCert rosetten.
 Vi fick vänta länge, länge på att finalerna skulle börja, men vad gjorde det när "Trudy" blev BIS-1 i juniorfinalen! Stort stort Grattis Lee och Camilla!
Camilla och "Trudy" med fina banderollen med texten "Best in Show Junior Lethohallen 5.9.2015.

Inga kommentarer: