onsdag 1 juni 2016

Viltspårprov Semla och Amanda!

Nu haglar resultaten in! Två mycket unga tikar har gjort strålande insatser i spårskogen!

"Semla"  (Mountjoy Veracious Velvet) Ägare Petra Plumridge var på spårprov den 27 maj och blev godkänd i anlagsklassen. Den 30 maj startade de i öppen klass och fick ett 1.a pris med Hederspris! Stort Stort Grattis "Semla" och Petra!  

Så här skriver Petra om "Semla": Vår duktiga, fina Semla❤️. Idag gick hon sitt första öppna viltspår. Hon var helt klockren och fick ett HP, trots att det var färska älgspår i spåret samt att det hoppade upp ett rådjur på slutet. Kan inte annat än att imponeras och fascineras över hur en hund som inte ens fyllt ett år kan koncentrera sig så.

"Semla" har varit på utställning också. Och de fick Excellent och blev 3:a i juniorklass. Så nära att få ett CK. Stort grattis Petra!

"Amanda" (Joyfull Life Adorable Amanda) ägare och uppfödare Ann-Sophie Lindahl startade i anlagsklassen på viltspårprov och blev godkända trots en tryckande hetta. Stort grattis "Amanda" och Ann-Sophie.
 
"Amanda" och Ann-Sophie på utställning. Trots hennes unga ålder har hon CK på utställning. Far: SEVCH NOVCH Mountjoy Quindred Qarl - Mor SEVCH NOVCH Mountjoy Realaxed Roxanne. Båda föräldrarna har godkänt Norskt Jaktanlagsprov.

Inga kommentarer: