lördag 22 augusti 2009

"Elin" BIS-2 Jaktmeriterad!!

Dagen har spenderats på utställning, närmare bestämt på Södertälje Brukshundsklubb. Arrangör var SSRK Östra. Dagen började med regn och lagom till jag skulle in med "Ossian" (Mountjoy Oblivious Ossian) så öste det ner. Han visade sig mycket fint och han blev 4:a i sin klass. Sedan var det bara att rusa ut och ta ut "Lava" (Mountjoy Optimistic Olivia) och hon blev mycket yster när det blev så bråttom in i ringen så hon kunde inte hålla sig i trav hela tiden, men hon visade sig fint ändå och hon stod som en gudinna. Men en mycket glad och yster gudinna. Hon kom 3:a i sin klass.

"Elin" (Mountjoy Nimble Nina) hade faktiskt konkurrens i Jaktklassen, det var en deltagare till, men "Elin" vann klassen med CK. I Bästa Tikklass blev hon inte placerad, men jag är supernöjd med mitt CK. Dessutom blev hon bästa Jaktmeriterad bland springarna och fick gå in i BIS-Jaktmeriterad och där kom hon 2:a, endast slagen av en ursnygg Flat Coated Retriver.

Vilken superdag. Både "Ossian" & "Lava" placerade i sina respektive klasser och visade sig jättefint, och mamma "Elin" får CK och blir BIS-2 Jaktmeriterad. Regnet stannade upp vid lunch och solen kom fram så då torkade vi alla upp lite. En jättetrevlig dag med massor av hundsnack och fina placeringar. Lagom till vi skulle åka hem så började det att regna igen...!! Men vad gjorde det.

"Elin", "Ossian" och "Lava"

Inga kommentarer: