fredag 4 september 2009

Lundehundspecial i Karlskoga

Svenska Lundehundsällskapet hade sin årliga utställning i Karlskoga lördagen den 29 augusti. Jag var inte där, men mina underbara valpköpare var där och ställde ut. De gick till och med in med min uppfödargrupp och gjorde det så bara att Gruppen blev Bästa Grupp med HP! STORT STORT TACK till er allihopa för att ni visade upp hundarna så fint. Det var "Sune", "Zizzi", "Agnes" och "Tossan" som var inne i uppfödargruppen.

Men först var det den enskilda bedömningen och först ut var "Sune" (Mountjoy Spralliga Sune) i championklassen där han blev 3:a. "Zizzi" (Mountjoy Zöta Zezilia) kom 1:a i Öppen klass tikar med HP, god tvåa i samma klass kom "Agnes" (Mountjoy Ambitiösa Agnes) också hon med HP.
Sedan var det dags för Championklass tikar och där vann "Tossan" (Mountjou Ultra Eriksro) med HP och sedan kom hon 2:a Bästa Tik, "Vilma" (Mountjoy Vidunderliga Vilma) kom 5:a också hon med HP.

Bästa tik blev Glimmas Ann-Katrin Akleja vilken är en dotter till "Agnes" (Mountjoy Ambitiösa Agnes) vilket gör mig så glad. "Ann-Katrin" är bara junior så vad månde bliva..?? Stort Grattis till ägare och uppfödare Gunilla Hising-Bohm.


Glimmas Ann-Katrin Akleja BIM


"Agnes" (Mountjoy Ambitiösa Agnes) & Lillie

Glimmas Ann-Katrin Akleja och hennes mor "Agnes" (Mountjoy Ambitiösa Agnes)


"Sune" (FIUCH SUCH SV-04 Mountjoy Spralliga Sune)


"Zizzie" (Mountjoy Zöta Zezilia)


"Tossan" (INTUCH, SUCH & FINUCH Mountjoy Ultra Eriksro)


"Vilma" (SUCH Mountjoy Vidunderliga Vilma)

Inga kommentarer: