lördag 25 september 2010

Grundprov i Fågelbro med Elin!


Idag styrde jag & Eva Wiklund kosan mot Fågelbro. Det var dags för Grundprov, arrangör var Welsh Springer Spaniel Klubben och det var deras debut som arrangörer och de skötte de med bravur. Maten var som alltid underbar och Ann Willbjers gästfrihet och matlagningskonst var som alltid av yppersta klass. Tack WSSK och grattis till ert 30-års jubileum och STORT TACK till Ann!
"Elin" (Mountjoy Nimble Nina) debuterade också på grundprov och det gick mycket bra. Hon blev godkänd med följande poäng (7 är max och det krävs minst 2 på alla egenskaper för att bli godkänd): Jaktlust/Arbetsvilja 5, Sök/Mönster 4, Fart/Stil 4, Följsamhet och samarbetsvilja 5, Stadga 4, Skottreaktion 7, Markeringsförmåga 5, Apportlust 4, Apportgrepp 4, Hundens allmänna uppträdande 7. Jag är jättenöjd med resultatet. Nu skall vi se om det blir fältprov lite senare i höst.
Tusen tack till alla startande, ni var alla så positiva och gemenskapen var så trevlig. Ni gjorde detta till en underbart solig dag, trots att de gråa molnen hängde över oss hela dagen.

Inga kommentarer: